www.cildirgoyce.com

ARPAÇAY, " HİZMET İÇİN YARIŞIYORUZ"

ARPAÇAY,

AK Parti Çıldır...

          Adalet ve Kalkınma Partisi Çıldır İl Genel Meclis Üyesi adayı Emekli Tedaş Şefi Gürbüz Arpaçay, Hizmet için yola çıktığını beyan etti.

           31 Mart Yerel seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisinden 1. sıra aday gösterilen Gürbüz Arpaçay " Rabbim bana Çıldır´a hizmet etmeyi nasip etsin diyerek yola çıktım. Mesleğimden dolayı ile gitmediğim köy olmadı. Bir çok köyde işim gereği bulunurken bu köylerin diğer eksiklerinide görmüş oldum. Çıldır´a hizmet etmek bu eksikleri tamamlamak için bu yola çıktım. Yaylalara ve köylere elektrik ulaşmasında bizzat görev aldım. Bu hizmetleri gerçekleştirirken köylerimizin yaşadığı yol ve su sorunlarını bire bir hisseden, haklı serzenişleri duyan bir kardeşinizim. Bu sorumlulukla Çıldır halkı daha refah nasıl yaşar anlayışı ile görevden kaçmayarak bende elimi taşın altına koymak istedim. Rabbim nasip ederse Çıldır´ın kalkınması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Şahsıma Bu görev tevdiğ edildiğinde;

- Serka, Tkdk, Kosgeb, Dap gibi proje merkezlerine ilçemiz için projeler hazılanması,

- Köy Hizmetleri Araç parkının yeniden dizayn edilmesi,

- Meraların daha verimli kullanılması için sulama kanalları oluşturulması,

- Çiftçimizin şahsi ekili alanları için sulama merkezleinin oluşturulması,

- Köylerde Süt toplama merkezlerinin kurulması,

- İçme sularının daha hijyenik bir şekilde evlere ulaşması,

- Köy yollarının sıcak asfalt yapılması,

- Köy içi parke taş eksiklerinin tamamlanması, gibi bir çok projeyi hayata geçirerek, Çıldır´ı göç veren bir ilçe yerine göç alan bir ilçe konumuna taşımak için çalışacağım.

     Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, halkın samimi ve sıcak davranışından dolayı teşekkürlerini ileten Arpaçay yerel seçimlerin ülkemiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.