ARICILAR BİRLİĞİ BAŞKANI EVLİYAOĞLU İLE YOLA DEVAM DENİLDİ

ARICILAR BİRLİĞİ BAŞKANI EVLİYAOĞLU İLE YOLA DEVAM DENİLDİ

Ardahan kamuoyunun sonucunu merakla beklediği seçimlerden biri olan...

     Ardahan kamuoyunun sonucunu merakla beklediği seçimlerden biri olan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanlık seçiminde sürpriz olmadı ve mevcut başkan İlhan Evliyaoğlu ile yola devam kararı çıktı.
    Altıncısı yapılan, çok sayıdaki delegenin çeşitli sebeplerden ötürü katılamadığı ve yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Ardahan ili Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Kurulu, koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir stadyumunda gerçekleştirildi.
    Arıcılar Birliği başkanlık görevini 3 dönem süresince başarıyla sürdüren İlhan Evliyaoğlu, Mehmet Sevgi Özdemir ile yarıştı. 293 delegenin katıldığı ve geçerli sayılan 292 oydan 155'ini alarak 4'üncü defa başkanlık koltuğuna oturan Evliyaoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada " Katılım gösteren tüm delegelere teşekkür ediyorum. Şimdi ye kadar önemli işler yaptık, bundan sonra da aynı şekilde geliştireceğimiz projelerle arıcılarımızın yanında olmaya devam edecek ve balımızın kalitesini daha da yükselteceğiz" ifadelerini kullandı.
    Mehmet Özdemir ise "Mevcut başkan ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum" dedi. Aldığı 137 oyun önemli olduğunu kaydeden Özdemir, mücadeleye devam edeceğini vurguladı.