www.cildirgoyce.com

ARDAKON dan, Hemşehri Mekan Projesi

ARDAKON dan, Hemşehri Mekan Projesi

Ardahan Konfederasyonu önemli bir projeyi hayata geçiriyor

          Genel Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan Ardahan Konfederasyonu Genel Başkanı Sami Atıcı öncülüğünde başlatılarak Türkiye’de bir ilke olan “Hemşeri Mekan Projesine” imza atıldı. 

        Uluslararası Akreditasyon Genel Merkezi Genel Başkanı Fatih Sinan Yılmaz tarafından dünyada 172 ülkede tescillenen ödüllü ve patanetli "Hemşeri Mekan Projesi" ile tüm Türkiye'deki ve Dünyada ki Ardahanlıları meslek guruplarına ve ihtiyaçlarına göre birbiriyle buluşmasını, Ardahanlıların birlik ve beraberlik dayanaşmasını sağlayacaktır.

        "Hemşehri Mekan Projesi'nin" gelirleri tamamen şeffaf ve dijital bir platformda görüntülenecektir. Projenin gelirleri, şehit ve gazi yakınlarına, eğitimini sürdüren öğrencilere, ihtiyaç sahibi ailelere, sanat spor ve kültür projelerini desteklemek için kullanılacak.

       Hemşehri Mekan Projesi'nin tanıtımı, sesi ve yorumuyla gönüllerde yer edinmiş Ardahanlı sanatçımız Bedirhan Gökçe tarafından seslendirilmiştir. Ardahan Konfederasyon Genel Başkanı Sn. Sami ATICI "Projenin her yönüyle hemşehrilerimizin dayanışmasını ve kalkınmasını sağlamakla beraber, gelirlerinin ihtiyaç sahipleriyle buluşturulması bakımından da büyük bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek bütün hemşehrilerimizi Hemşeri Mekan Projesi'ne katılmaya davet ediyorum" dedi.