Ardahanlılar Eskişehirde Tüm Madalyalara El Koydu

Ardahanlılar Eskişehirde Tüm Madalyalara El Koydu

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde

       Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Ardahanlı sporcular takım halinde 9 madalya kazandı.

      Ardahanlı sporcular göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Eskişehir’de düzenlenen Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Ardahan Gençlik Kulübü adına yarışan sporcular büyük başarı elde etti. Ardahan Gençlik Kulübü Bilek Güreşi takımı şampiyonada kadınlarda 1’i altın 1 gümüş 1 bronz madalya olmak üzere toplamda 3 madalya alırken, erkekler ise 2 altın, 2 gümüş 2 bronz madalya kazandı.

     Büyükler 80 Kg’da sağ-sol kolda Emrah Okcu Türkiye 1’incisi ile Altın Madalya, kız yıldızlarda 15 yaş altı sağ kolda 40 Kg’da Güldeniz Yıldız Türkiye 1’incisi ile Altın Madalya, 15 yaş altı 70 Kg’da sağ-sol kolda Orkun Çoban Türkiye 2’incisi ile Gümüş Madalya, 15 yaş altı 65 Kg’da sağ-sol kolda Arda Yıldız Türkiye 3’üncüsü ile Bronz Madalya, Gençler Ağır sıklet sağ kolda Aybüke Yıldız Türkiye 2’incisi Gümüş Madalya, profesyoneller Ağır sıklette Aybüke Yıldız Türkiye 3’üncüsü olarak Bronz Madalya kazandı.

       Kız yıldızlarda 15 yaş altı sağ kolda 40 Kg’da Güldeniz Yıldız Türkiye 1’incisi ile Altın Madalya kazanan Güldeniz Yıldız’a madalyası Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun tarından takdim edilirken, Büyükler 80 Kg’da sağ-sol kolda Türkiye 1’incisi olarak 2 Altın Madalya kazanan Emrah Okcu’ya madalyası ise ARDAKON Genel Başkanı Sami Atıcı tarafından verildi.

YILDIZ'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

      Ardahan Gençlik Kulübü Bilek Güreşi takımı Antrenörü Gürbüz Yıldız,  “Ardahan Valiliği başta olmak üzere, 20-21 ve 23. Dönem AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, hemşehrimiz Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun, Ardahan Konfederasyonu (ARDAKON) Genel Başkanı Sami Atıcı, Bursa Ardahan İli Sanat ve Sporu Destekleme Federasyonu Genel Başkanı Ali Sait Karaca,  İstanbul Serhat Ardahan Federasyonu Başkanı Muhammet Allak, Sarar Giyim Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve Ardahan Sevdalısı Tülay Yılmaz’a, şampiyonada Ardahanlı sporcularla yakından ilgilenerek desteklerini esirgemedikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.