ARDAHANLI ÜLKÜCÜLER GAZZE OTOBÜSÜNÜ BEKLİYOR

ARDAHANLI ÜLKÜCÜLER GAZZE OTOBÜSÜNÜ BEKLİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail-Filistin çatışması ve İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından 24 saat içinde saldırılarını durdurma çağrısı Ardahan’da karşılık buldu.

             MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki gösterdi.  Ardahan Haber internet sitemizin ajanslardan derlediği bilgilere göre; Türkiye'nin Gazze'yi koruması gerektiğini belirten Bahçeli, "Eğer 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır. Türkiye Cumhuriyeti, Gazze’yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi yapmaya hazırdır" ifadeleri üzerine Ardahanlı ülkücüler sosyal medya hesaplarından destek açıklaması yapıldı.

     Ardahanlı bazı ülkücüler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Filistin’e savaşmaya gitmek istediklerini belirttiler.

BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISINA ARDAHANLI ÜLKÜCÜLERDEN DESTEK GELDİ

       Mustafa Bozkır isimli ülkücü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları paylaştı. “Devlet Bahçeli’nin Filistin hakkındaki açıklamasına akıllarınca cevap veriyor ve diyorlar ki “Önden Siz Buyurun”. Siz dert etmeyin! Biz hep önde olduk, öncü olduk. Gönüllüler olarak Kıbrıs’a, şehit olmak için Karabağ’a, mazlumların yanına Çeçenistan ve  Bosna’ya, yeri geldiğinde Türkmen Dağı’na, biz koştuk yine koşarız”