ARDAHANLI ÖĞRETMENLERDEN İKİNCİ KLİP

ARDAHANLI ÖĞRETMENLERDEN İKİNCİ KLİP

Öğretmenler Günü...

   Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 3 yıl önce bir araya gelerek Aysel Cihan Karaman´ın söz ve müziğini yazdığı "Benim Adım Öğretmen" şarkısını seslendiren Ardahan´daki öğretmenler, Ardahan Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürü Mesut Yolcu yönetiminde ikinci klip çalışmasını yaptı.

    Ardahan´da görev yapan öğretmenler Youtube üzerinden "Öğretmen İçin Çal 2 - Ardahan" adıyla yayınladıkları klipte, Ardahan´ın doğal güzellikleri eşliğinde, bu kez Mesut Yolcu´nun sözlerini yazdığı, Sezer Güzel´in de bestesini yaptığı "Öğretmen Marşı"nı seslendirdi.

    Klibin yönetmenliğini de yapan Ardahan Rekabet Kurumu Fen Lisesi Müdürü Mesut Yolcu, yaptığı açıklamada, ilkini 2014 yılında yaptıkları ve Ardahan nüfusunu 4 katı izlenme sayısına ulaşan klip çalışmasını, başlangıçta her yıl farklı bir şarkıyla yenilemek istediklerini belirtti.

     Çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle yapamadıkları klip çalışmasını iki yılın ardından yeniden gerçekleştirebildiklerini anlatan Yolcu, şunları söyledi: 

     "Anadolu´nun şirin kentinden böyle bir çalışma yapmak bizim için son derece güzel. İmkanlar dahilinde her yıl yapmak istedik, ancak yoğunluktan dolayı olmadı. Buna da şükür. Bu yıl yaptık. İki yıl aradan sonra olsa da olumlu tepkiler aldık. Çünkü klibimiz de Ardahan´ın tarihi ve kültürünü de tanıttığımıza inanıyorum."

     Yolcu, klipte çok sayıda öğretmenin emeğinin bulunduğunu sözlerine ekledi.