ARDAHAN´DAN TERÖRE LANET YAĞDI

ARDAHAN´DAN TERÖRE LANET YAĞDI

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde...

   Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde, karakolda görevli astsubay eşini ziyaret ettikten sonra ilçeye dönüşü sırasında PKK´lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya´nın şehit olmasının ardından tüm Türkiye PKK´ya lanet okudu.
  Sosyal medya hesapları üzerinden şehit olan astsubay eşi ve 11 alık Mustafa bebeğin fotoğrafını paylaşan vatandaşlar, terörü lanetledi. Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın ve çok sayıda Ardahanlı da sosyal medya üzerinden saldırıyı kınadı.
   Terör Örgütlerinin Türkiye üzerinde ki emellerini gerçekleştirmesine asla fırsat verilmeyeceğini söyleyen Vali Bilmez, ?Devletimiz, halkımız teröre karşı her zaman omuz omuza olacak ve ülkemiz üzerinde türlü oyunlar oynayan güçlerin taşeronu bu örgütlere karşı asla müsamaha gösterilmeyecektir. Bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehit olan kardeşimize ve 11 aylık bebeğine Allah´tan rahmet diliyorum? dedi.
    PKK´nın alçak bir örgüt olduğuna vurgu yapan Milletvekili Atalay, ?Tatil dönüşü evine dönen öğretmeni, AK Parti adına müşahitlik eden köylüyü, tahrip ettikleri su kaynağını tamire giden işçiyi, bugün de eşini ziyarete giden kadını ve bebeğini vahşice katleden PKK, kimlik olarak seçtiği benzersiz bir alçaklığa daha imza atmıştır. Lanet olsun? paylaşımında bulundu.
    Sosyal Medyadan terörü kınıyan Milletvekili Yılmaz, "Hakkari Yüksekova´da askerimizin eşi Nurcan Karakaya´yı ve 11 aylık bebeğini kalleşçe şehit eden terörü lanetliyorum. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
   Sosyal medya üzerinden saldırıyı kınayan Belediye Başkanı Köksoy ise, ?Hakkari Yüksekova´da düzenlenen hain saldırıda şehit olan asker eşine ve 11 aylık yavrusuna Allah´tan rahmet diliyorum. Bu alçaklığı yapan bebek katillerini lanetliyorum? dedi.
     TSO Başkanı Demirci de, sosyal medya üzerinden, ?Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde hain terör örgütü PKK´nın saldırısında şehit düşen anne ve yavrumuza rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun? paylaşımında bulundu.
    AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın partinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Hakkari Yüksekova´da terör örgütü PKK´nın saldırısı sonucu asker eşi ve 11 aylık bebeğini şehit eden terör örgütünü lanetliyor, anne ve yavrusuna Allah´tan rahmet, eşine ve yakınlarına sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.
     AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar da sosyal medyadan saldırıyı kınadı. Avşar, "Birilerinin maşası olarak, yıllardır kan ve gözyaşı akıtanlar, onlarca masumun kanına girenler, döktükleri kanda boğulmaya mahkum olmaktan başka bir sonuca ulaşamayacaklar. Tek kelime ile lanetliyorum" dedi.
    TÜGVA Başkanı Kadir Dede saldırıyı, "Bu eli kanlı şerefsizlere alkış tutanlara, bu topraklarda nefes almak haram olsun. Başımız sağ olsun, vatan sağ olsun" sözleriyle kınadı.

Dinçer Aktemur