ARDAHAN`DA VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

ARDAHAN`DA VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ardahan`da Vergi Haftası etkinleri çerçevesinde düzenlenen `Vergi` konulu ve sloganlı afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Ardahan'da Vergi Haftası etkinleri çerçevesinde düzenlenen 'Vergi' konulu ve sloganlı afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
       Ardahan tarihi Kongre binasında düzenlenen ödül törenine Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
        Vergi Haftası'nın çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Vali Azizoğlu, "Vergi konusunda asıl önemli olan toplumun özellikle çocukların ve gençlerin bilinçlendirilmesidir. Çocuklarımız bu konuda bilinçli olduğu takdirde, aileleri etkileyecek ve dolayısıyla tüm topluma yansıyacak. 'Ben vergisini ödeyen dürüst bir vatandaşım' bu bilince ulaşmamız lazım. Bu da eğitimden geçiyor. Defterdarlığımızın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediği afiş yarışmasında dereceye giren çocuklarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.
         Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan ise, "Bilindiği üzere 25. Vergi Haftası 24 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında tüm yurdumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu etkinlikler çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 'Vergi' konulu slogan ve afiş yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencileri tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.
       Daha sonra dereceye giren öğrencilerden 1. sırada Hanak Lisesi öğrencilerinden Fatma Işık'a notebook bilgisayar, 2. sırada Eyüp Sabri Çarmıklı Anadolu Lisesi öğrencisi Nihal Yıldız'a dijital fotoğraf makinesi, 3. sırada yer alan Göle Anadolu Lisesi öğrencisi Özge Taş'a ise müzik çalar hediye edildi.