ARDAHAN`DA SAFFET KAYA COŞKUSU

ARDAHAN`DA SAFFET KAYA COŞKUSU

23.Dönem Ak Parti Milletvekili Saffet Kaya, 30 Mart 2014`te yapılacak olan yerel seçimler öncesi Sevenleriyle, Ardahanlılarla buluşmak ve Partisine destek vermek için Ardahan`a geldi.

          23.Dönem Ak Parti Milletvekili Saffet Kaya, 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimler öncesi Sevenleriyle, Ardahanlılarla buluşmak ve Partisine destek vermek için Ardahan'a geldi.
           Yaklaşık 400 araçlık konvoy ile Kars'tan Ardahan'a gelen Saffet Kaya, Ardahan girişinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Kaya, Ardahanlıların sevgi gösterilerinden ve 'Ardahan Seninle Gurur Duyuyor', 'Efsane Geri Döndü' Sloganları karşısında duygulandı. Yaklaşık 100 Metre mesafeden, Ak Parti İl Başkanlığının önüne kadar omuzlarda taşınan Kaya ve Köksoy, burada partililere hitap etti.
          İlk konuşmayı yapan Ardahan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Faruk Köksoy "23.Dönem Milletvekilimiz Sayın Saffet Kaya, Ardahan'a 20 yıl hizmet etmiştir. 20 yıldır Ardahan'ın her yerinde, köyünde-beldesinde ayak basmadığı yer kalmamıştır. Ardahan'a büyük bir emeği vardır. Bizler bugün, hem ülkemiz için, hem Ardahan için önemli bir süreci yaşıyoruz, Sayın Saffet Kaya da, bir Ardahan sevdalısı olarak, Şehrimize-Partimize ve bizlere katkı için, destek için buraya gelmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
          Saffet Kaya ise konuşmasında, "Bu seçim Ardahan'ın seçimidir, birileri diyebilir ki Sayın Kaya niye geldin seçime? Bu seçim senin seçimin değil, Hayır!... Diyorum, bu seçim bizim ve Ardahan'ın makus talihinden kurtulmasının seçimidir diyorum. Gelecek 5 yılda Ardahan'ın büyümesi ve daha da gelişmesi için ve daha büyük yatırım ve projelere imza atmak adına mutlaka ama mutlaka şerefli oylarımızla iktidarın yanında yer alarak bu memleketin kalkınmasına hepimiz el birliği yapıp birlik beraberlik içinde hareket edeceğiz. Başarılı bir Belediye Başkanımız var, 5 yıllık hizmet döneminde onuruyla şerefiyle, Ardahan'a 20 yılda yapılamayacak hizmetleri 5 yılda yapan Faruk Köksoy için geldim onun için geldim. Şüphesiz diğer parti adaylarına da başarılar diliyorum. Hiç kimse ile meselemiz yok, bizim kavgamız Ardahan ile, Ardahan'ın yarınları ile, bu memlekete 10 yıldır 3 katrilyona yakın hizmet geldi, üniversitesi, geldi, duble yollar yapıldı. Hava yolları projemiz var, mevcut milletvekilimiz Orhan Atalay'ında gayretlerini buradan kutluyor tebrik ediyorum. Netice itibari ile biz bu memlekete sevdalıyız, Ahbap çavuş ilişkisiyle ne olur oyunuzu vermeyin, ne olur bu memleketin yarınları için oy verin, inanın bir 5 yıl sonra projeci, çalışkan, üretken Faruk Köksoy ile hak ettiği yere gelecektir. Biz hiçbir zaman ayrımcılık, particilik yapmadık. Sizden rica ediyorum, BDP'li olun, CHP'li olun, MHP'li olun AKP'li olun buna saygımız var ama iktidarın yanında yer alın Ardahan değişsin gelişsin. Bundan başka bir çıkışımız yok, 30 Martta bu şerefli halk destan yazacak buna inanıyorum, yolumuz açık olsun, gazamız mübarek olsun" dedi.
          Konuşmaların ardından, Saffet Kaya ve Başkan Köksoy, Kent merkezinde hemşerilerimizle birlikte, Milli Egemenlik parkı Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş yaptılar.
             Daha sonra Ak Parti İl Başkanlığında Kaya ve Köksoy, Partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Kaya, birileri işsiz ve gariban insanları kullanmaya kalkıyor, doğru siyaset yapmak lazım, eğer seçilirsem iş AŞ verecem söylemlerine inanmayın, eğer iş verecek biri varsa Ak Parti verir, siz değil. Şüphesiz başarılı bir Milletvekiliniz var, Başarılı Bir İl Başkanınız var, Başarılı bir Belediye Başkanınız var diyerek,"Eğer ben bu söylediklerime inanmasaydım beni buraya hiçbir güç getiremezdi" dedi.
           İl Başkanlığı toplantısının ardından, Saffet Kaya, Başkan Köksoy, İl Başkanı Baydar ve beraberindekiler, Aras Edaş Ardahan İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.