ARDAHAN´DA YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

ARDAHAN´DA YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

Her yıl..

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da ?Yeşilaycı olmak için bir nedenim var? konseptiyle Belediye konferans salonunda etkinlik düzenlendi.
    Etkinliğe Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Coşkun, Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bilent Akar ve çok sayıda davetli katıldı.
    Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, konuşmasında; " Yeşilay´ın 1920 de kurulduğunu söyledi sorumlu şube başkanı, Yeşilay, AK Parti iktidarının olduğu döneme kadar maalesef Türkiye´nin yetim kurumlarından bir tanesiydi. Bütün zorluklara, bütün ötelemelere rağmen Yeşilay kurumunu ayakta tutan bir sandalyede, bir masada Türkiye´de bağımlılıkla mücadele eden Selahattin Kaptanoğlu´na Mustafa Necati Özfatura´ya Dr. Levent Küçük, vb. kahramanları buradan saygıyla selamlıyorum.
    Bu çerçevede elbette ki Yeşilay´a bugün Türkiye´de etkin bir şekilde kendisini, bağımlılıkla mücadele davasını, tanıtımında organizasyon yapma imkanı sağlayan Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´a, AK Parti hükümetimize, kabinedeki ilgili Bakanlarımıza buradan şükranlarımızı arz ediyorum. Ardahan´da da etkin bir şekilde organizasyon düzenleyen Yeşilay şube başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.