ARDAHAN´DA SPOR HAFTASI KUTLAMALARI

ARDAHAN´DA SPOR HAFTASI KUTLAMALARI

Ardahan Gençlik Hizmetleri...

     Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, protokol üyeleri ve sporcu gençlerin katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı.

    Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Ardahan valiliği önünde başlayan Kortej yürüyüşü Kongre caddesi ve Atatürk caddesinde gerçekleşerek tarihi Ardahan Kalesi önünde son buldu. Çeşitli branşlarda eğitim gören sporcular ellerindeki dövizlerle yürüyüşe renk kattı.Kortej yürüyüşüne Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, Ardahan Gençlik Merkezi Müdürü Ferman Güler, Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Özgür Hamza Küçük, antrenörler ve amatör sporcular katıldı.

     Yürüyüş sonrası etkinlikler Gençlik merkezi önünde devam etti. Amatör sporcular kendi branşlarındaki spor faaliyetlerinden gösteriler sundu. Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamındaki etkinlikler bir hafta boyunca devam edecek ve 20 Ekim 2017 Cuma günü Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonundaki kapanış programı ile son bulacak. 2017 Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında planlanan faaliyetler ve spor branşlarına farkındalık oluşturmak amacıyla hafta boyunca sportif faaliyetler il ve ilçelerde gerçekleştirilecek.