ARDAHAN´DA CAĞ KEBABI LEZZET-İ KÜRDE

ARDAHAN´DA CAĞ KEBABI LEZZET-İ KÜRDE

Anadolu´nun....

     Anadolu´nun en güzel lezzetlerinden harmanlanarak oluşturulan menüsü ile yediden yetmişe herkese hitap eden Lezzet-i Kür, yazın Ardahanlıların uğrak yerlerinin başında geliyor.
Lezzet-i Kür, güler yüzlü personeli, hizmeti ve hijyen konusundaki hassasiyetini lezzetle buluşturunca kalite kaçınılmaz oldu. Hemen her şehirden insanın misafir olduğu Lezzet-i Kür, Ardahan ve Anadolu lezzetlerini sevenlerin vazgeçilmez adresi olmuş durumda. Çağ kebabı ve zengin menüsüyle müşterilerine en iyi hizmeti veren Lezzet-i Kür Ardahan´da marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
   Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde Ardahanlıların rahat bir nefes alıp hoş bir vakit geçirdiği mekânların başında gelen, müşterilerine sakin bir ortam sağlayan, gurbetçilerin uğrak yeri olan Lezzet-i Kür, özellikle Ardahan´da restoran sektöründe eksiklikleri kapatan mekân olarak göze çarpıyor.
    Açıldığı günden beri kalitesinden ödün vermeden menüsüne yeni damak tatları katan, hafta sonları açık büfe özel kahvaltısı müşterileri tarafından çok beğenilen Lezzet-i Kür, Halilefendi Mahallesinde, Kura Nehri kıyısında, Ardahan Kalesinin karşısında, geniş araç parkı, çocuk oyun alanları ve kamelya düzeni ile yemyeşil doğayla müşterilerini cezp ediyor.
    6 yıldır Ardahan´a en kaliteli hizmeti sunmak için seferber olan Ardahan´ın simgesi Lezzet-i Kür´ün işletme sahibi yılların deneyimli ustası Kadim Yılmaz, ?Yıllardır bu sektörün içerisindeyiz. Lezzet-i Kür kent merkezinin yoğun trafiğinden uzak doğayla iç içe ve binlerce çiçeğin kokusunun olduğu bir ortamda müşterilerine en iyi şekilde hizmeti veriyor. Tecrübeli ve deneyimli bir ekibe sahibiz. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli konu. Daha iyi hizmet vermek için çaba gösteriyoruz. Aynı anda 500 kişiyi misafir edebiliyoruz. Yemek servisimiz gece 24.00 kadar sürüyor. Yine özellikle kış aylarında Ardahanların damak tatlarının başında gelen kaz menüsü müşterilerimiz tarafından yoğun rağbet görüyor. Lezzet-i Kür olarak bu hizmeti sunabilmek için yazdan hazırlıklara başlıyoruz? ifadesini kullandı.