Ardahan'a Yapılan Atamalar

Ardahan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre

       Mülki idare amirlerinin görev yerlerinde değişiklik yapan Atama Kararı Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından detaylar merak edilmeye başladı. Ardahan'da Vali Yardımcısı ile Hanak, Posof, Damal ve Çıldır İlçe kaymakamların görev yeri değişti.

     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi.

      Söz konusu karar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince alındı.

ARDAHAN’A YAPILAN ATAMALAR
 

Ardahan Vali Yardımcısı Şahin  Demir Trabzon Maçka Kaymakamlığına atanırken Ardahan Vali Yardımcılığına Damal Kaymakamı Semih Çembekli atandı.

Çıldır Kaymakamı M.Enes İpek  Mardin Dargeçit Kaymakamlığına atanırken, yerine Amasya Taşova Kaymakamı Efe Kılıç atandı.

Posof Kaymakamı Emrah Akduman Tunceli Mazgirt Kaymakamlığına atanırken, yerine Denizli Çameli Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen Posof ilçesine atandı.

Damal Kaymakamlığına, Kırşehir Akpınar Kaymakamı Ahmet Sami MERAM atandı.

Hanak Kaymakamı Ömer Övenç Koşansu Muş Bulanık Kaymakamlığına atanırken, yerine Kırşehir Çiçekdağı Kaymakamı Elif MERAM atandı.

KAYMAKAM EŞLER ARDAHAN’A ATANDI

         Kırşehir Akpınar ve Çiçekdağ İlçelerinde görev yapan kaymakam eşler Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ardahan'a atandı. Damal ilçesine atanan Kaymakam Ahmet Sami MERAM'ın eşi  Elif MERAM ise Hanak İlçesine Kaymakam olarak atandı.