ARDAHAN YRP İMAM SORUNUNA EL ATTI

ARDAHAN YRP İMAM SORUNUNA EL ATTI

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanlığı..

      Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkan Caner Çoban Ardahan ilçe ve köylerinde imam eksikliğinin çözünü için İl Müftüsü Remzi Pehlivanı ziyaret ederek konunun hassasiyetine acileyetine dikkat çekti.

     Başkan Çoban yaptıgı açıklamada, '' Köylere yaptıgımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın, Köyde Din Görevlisinin (imam) bulunmadığını vakit namazları, cuma namazları ve bilhassa cenazelerde zorluk çektiklerini ifade ettiler. Bizlerde teşkilat olarak İl Müftümüz Remzi Pehlivan Beyi ziyaret ederek durumu ilettik. Müftümüz de durumla iligili olarak toplamda 98 köyde din görevlisi açığının olduğunu pandemi dolayısı ilede yazılı ve sözlü sınav yapılamadığından kaynaklandığını dile getirdi. Ama en kısa zamanda durumun çözüleceğini ifade etti''.

       Yeniden Refah Partisi Merkez ilçe Başkanı İhsan Polatla birlikte İl Müftülüğünü ziyaret eden Başkan Çoban, Müftü Remiz Pehlivana, Milli Kaynaklar 1 Kitabını hediye etti.

       Başkan Çoban, konunun çözümü için her zaman iş birliği içinde olacaklarını, memeleketimizde vatandaşımızın sıkıntılarını kendimize dert edinmeye ve çözmeye devam edeceklerini beyan etti.