ARDAHAN YENİDEN KÖKSOY DEDİ

ARDAHAN YENİDEN KÖKSOY DEDİ

Ardahan Belediye Başkanlığı`nı ikinci kez kazanan Ak Parti adayı Faruk Köksoy ve partililer gece geç saatlere kadar seçim başarısını kutladı.

        Ardahan Belediye Başkanlığı'nı ikinci kez kazanan Ak Parti adayı Faruk Köksoy ve partililer gece geç saatlere kadar seçim başarısını kutladı.
      Bir önceki yerel seçimlerde elde ettiği başarıyı tekrar eden Köksoy yaptığı açıklamada, seçimin Ardahan'a hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "Ardahan tabi ki istikrara, gelişime ve büyümeye karar verdi. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yine istikrar, yine gelişim diyeceğiz. Çünkü halkımız bizden bunu istemiştir. Ardahan büyüdü, daha da büyüyecek. Dün olduğu gibi bugün de halkımızın menfaati doğrultusunda çalışacağız" diye konuştu.
       Ardahan AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar bu sonuçlar doğrultusunda, adayları Faruk Köksoy'un yeniden Ardahan Belediye Başkanlığı'na seçildiğini bildirerek, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
Ardahan'da seçimi AK Partili Faruk Köksoy, ikinci kez kazandı.
       CHP adayı Mete Özdemir ile kıyasıya çekişen Orman Mühendisi, evli ve 3 çocuk babası, 50 yaşındaki Faruk Köksoy, 2009'dan beri Ak Parti'den Ardahan Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyordu. Köksoy rakibi Özdemir'i kesin olmayan sonuçlara göre 57 oy farkla geçerek ikinci kez belediye başkanı seçildi.
        İl merkezinde 117 olmak üzere, il genelinde toplam 349 adet sandıkta oy kullanıldı. Ardahan’ı Şavşat’a bağlayan Sahara Geçidi’nin ulaşıma kapanması ve Ardahan’ı Posof’a bağlayan Ilgar geçitlinin kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda meydana gelen aksaklıklar olmasına rağmen, yerel seçimlerde ulaşımdan kaynaklanan hiçbir aksaklık yaşanmadı. Yoğun katılımın gözlendiği seçimde herhangi bir olumsuzluk olmadan bir demokrasi şöleni içerisinde tamamlandı.