ARDAHAN TGD `DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

ARDAHAN TGD `DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Ardahan`ı tanıtma ve güzelleştirme Derneği geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan kongrenin ardından görev değişimini gerçekleştirdi.

               Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme Derneği geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan kongrenin ardından görev değişimini gerçekleştirdi.
             Yeni yönetimi ile kan değişimine giden Ardahan'ı tanıtma ve güzelleştirme Derneği başkanlığına Burak Taştan getirildi.
              Taştan, Ardahan için güzel ve başarılı çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Derneğimizin şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmaları bir nebze de olsa yukarı ile ileriye götürmek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu görevi layıkıyla yerine getiren mesai arkadaşlarımızla bir arada olacağız. Ardahan'ın il olmasında büyük katkıları olan derneğimiz yıllar öncesinden günümüze hala çözülmemiş olan Aktaş Sınır Kapısı, Türkgözü Sınır kapısın açılıp ve sınır ticaretinin geliştirilmesi için girişimlerde bulunmuştur. Serhat şehri Ardahan'ımızın köklü tarihinde yerel ve ulusal basında tanıtmıştır. Derneğimiz 9 Ocak 1990'da Ardahan da ilk temsili Milli Şur'a' hükümetinin paneli gerçekleştirmiştir. Kuruluşundan bugüne derneğimizin yöneticileri ve üyelerine vermiş oldukları emeklerinden dolayı yeni yönetim olarak teşekkürü borç biliriz. Derneğimiz geçmişte olduğu gibi bundan sonrada birçok STK'lar gibi kağıt üzerinde bir varlık gösteren dernekler gibi değil bürosu bulunan ve vatandaşlarımızın istediği zaman ziyaret edip fikirlerini söyleyeceği bir dernek olmaya devam edecektir. Derneğimizin bu zengin köklü geçmişinden ilham alarak Ardahan'ın sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi konularda gelişmelere duyarlı olacağını ve ilimizin tanıtımı ve güzelleştirilmesi için yeni projeler üreterek Güzel Ardahan'ımızın sorunlarına çözüm, tarihi ve doğa harikası güzelliğini yerel ve ulusal basında tanıtmaya devam edeceğiz." dedi.
        Yeni yönetimin görev dağılımı şöyle; Başkan: Burak Taştan, Bşk Yrd: Emrah Balcı, Muhasip: Ali Cihat Altun ve diğer yönetim kurulu üyeleri Hazar Güven Coşkun, Bülent Kay. Denetleme kurulu Ömer Yılmaz, Hakan Şirin ve Ahmet Pekmez