ARDAHAN DEVA PARTİSİNDEN BAYRAKLI KUTLAMA

ARDAHAN DEVA PARTİSİNDEN BAYRAKLI KUTLAMA

Ardahan Deva Partisi İl teşkilatı Cumhuriyet Bayramı..

                  Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aşkın Yıldız, Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkan yardımcısı Gamze Avşar ve Merkez İlçe yönetimi ile birlikte Ardahan esnafını ziyaret ederek Türk Bayrağı dağıtıp cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

           29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile esnafı ziyaret eden Deva partililer, Cumhuriyet’in bizi ayrılmaz bir bütün olarak bir arada tutan ve toplumsal bütünlüğümüzü, dayanışmamızı perçinleyen bir hazine olduğunu belirten Yılmaz, Cumhuriyet’i korumaya ve değerlerini yaşatmayı sürdüreceklerini söyledi. 

           Cumhuriyet’in ülkesine, milletine ve geleceğine inanan milletimizin; eşitlik, özgürlük ve çağdaş demokrasi temelleri üzerine kurulmuş ve inşası milletimizin iradesi olan değerli bir eser olduğunu ifade eden Başkan Candar Yılmaz, “Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti; dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızın ortak adı olmaya bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Cumhuriyetin 97. Yıl dönümünde başta Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” diye konuştu.