Ardahan da ilk Danışmanlık Merkezi Açıldı

Ardahan da ilk Danışmanlık Merkezi Açıldı

Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kaptanpaşa Mah. Kongre Cad. Kat 5 No:24 adresinde hizmete girdi.

Psikolog Buse Polat tarafından kurulan Psikolojik Danışmanlık Merkezi; aileyi ve aile bireylerini her yönden desteklemek, iyileştirmek ve rehabilite etmek amacıyla hizmet vermeye başladı.

Danışmanlık merkezinde; çocuk ve ergen danışmanlığı, sınav süreci danışmanlığı, yetişkin danışmanlığı, ebeveyn danışmanlığı, aile ve evlilik danışmanlığı ve anaokulu, kreş danışmanlığı hizmetleri sağlanıyor.

Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kurucusu Psikolog Buse Polat gazetemize yaptığı açıklamada, amacının bireylerin ruh sağlığının bütünlüğünün korunmasına ve sürdürülmesine yardımcı olmak, iyileşme, değişme ve dönüşme sürecine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Psikolog Buse Polat açıklamasında şunları ifade etti; “2017 yılında Ardahan Rekabet Kurumu Fen Lisesinden mezun olduktan sonra aynı yıl içerisinde Avrasya Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım. Lisans hayatım boyunca kendimi yetiştirmek ve geliştirmek adına, Ardahan Devlet Hastanesi psikolog polikliniğinde ve toplum ruh sağlığı merkezinde, Ardahan Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde, Özel Ceren Abla Kreşinde stajlarımı tamamladım. Ayrıca alanımla ilgili workshoplar, atölyeler ve seminerlere katıldım. Lisans eğitimim süresince, çocuk-ergen ve yetişkin alanında birçok psikoterapi eğitimi aldım. Aldığım eğitimlerin süpervizyon sürecinde deneyim kazanma şansım oldu. Tüm bunların temelinde öncelikli amacım, bireylerin ruh sağlığının bütünlüğünün korunmasına ve sürdürülmesine yardımcı olmak, iyileşme, değişme ve dönüşme sürecine katkı sağlamaktır. Merkezimizde, çocuk ve ergen danışmanlığı, sınav süreci danışmanlığı, yetişkin danışmanlığı, ebeveyn danışmanlığı, aile ve evlilik danışmanlığı ve anaokulu, kreş danışmanlığı hizmetleri veriyoruz. Ardahanlı bir genç olarak tek gayem Ardahan’daki çocuk, genç ve yetişkin bireylere danışmanlık hizmeti vermek ve yarar sağlamaktır” diye konuştu.