ARDAHAN BELEDİYESİ YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

ARDAHAN BELEDİYESİ YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Ardahan Belediyesinin Şehir merkezindeki yatırımları,

       Ardahan Belediyesinin Şehir merkezindeki yatırımları, caddelerdeki kaldırım yapımı-yol çalışmaları, hayvan pazarı, atık su arıtma tesisi, park-bahçe rekreasyon alanların yapımı ve diğer çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
       Vatandaş yıllardır beklediği, arzuladığı ama bir türlü bulamadığı bu hizmetlerle ve yatırımlarla gurur duyuyor ve çağdaş belediyecilik hizmetleri ile tanışıyor. Kura Nehri kenarında yapılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Parkı, Kür Kale parkı ve son olarak Kür Kale parkına ek olarak yapılan Kırkpınar parkında, sosyal-sportif ve çocukların çeşitli oyunlar oynayabileceği (çarpışan arabalar, trenler, gondol vb) oyun gurupların montajı devam ediyor. Önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacak olan Kırkpınar parkı şimdiden herkesin ilgisini çekmeye başlamış durumda.
        Ardahan Belediyesinin yaptığı Kura Nehri kenarındaki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Parkı’nın ışıklandırılmasının tamamlanması ve park boyunca yapılan fıskiyeli havuz, akşam saatlerinde renkli ışıklarıyla vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor. Parkta birçok vatandaş, eşiyle dostuyla ailesiyle vakit geçirirken, hizmetlerden dolayı Ardahan Belediyesine ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a karşı memnuniyetini dile getirip teşekkür ediyorlar.