ARDAHANDAN BAŞBAKANA TAM DESTEK

ARDAHANDAN BAŞBAKANA TAM DESTEK

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ARDAHANLILARIN TERCİHİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN.

       Başbakan ReccepTayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçim harcamalarına katkıda bulunmak isteyen Ardahanlılar Ziraat Bankasının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

          Erdoğan’a seçim harcamalarına katkı için bağışta bulunmak isteyen yaklaşık 250 kişi Ziraat Bankasının ardahan şubesi önünde toplandı.Gruplar halinde bankaya giren vatandaşlar bağış hesabına  havale yaptı. Gelen vatandaşlar arasında çok sayıda iş adamı vardı. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy , AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ve yönetimi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Görmüş ve yönetimi , Kadın Kolları yönetimi, Gençlik Kolları Yönetimi ile çok sayıda vatandaş Başbakan Recep tayyip Erdoğan adına açılmış hesaba para yatırdı.

        Bağış yaptıktan sonra bankadan çıkan vatandaşlar, ``bizler herhangi bir partinin yöneticisi değiliz ama Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olmasını istediğimiz Recep Tayyip Erdoğan’nın bu milletten destek alması gerektiğine inanarak bzilerde küçükte olsa katkılarda bulunduk`` dediler.

             Ardahanlı vatandaşlar, Ülkemizin huzuru ve selameti için istikrarın devam etmesi için Recep Tayyip Erdoğanı Cumhurbaşkanı olarak seçmeliyiz, Oyumuz Başbakanıdır diyerek desteklerini dile getirdiler.