ARDAHAN BAŞKANINI SEÇTİ

ARDAHAN BAŞKANINI SEÇTİ

Merkezi İstanbul´da bulunan Ardahan

    Merkezi İstanbul´da bulunan Ardahan İl Derneği 24.04.2016 Tarihinde Dernek Merkezinde Tüm Delegelerle Birlik Beraberlik İçersinde olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

    Mali Müşavir Tuncer Dağ, Emlak Uzmanı Ramazan Tan ve Ayten Durmuş Başkanın Divan Başkanı oluşumuyla Yeni Yönetime 3 yıl yetki verilmiştir. Genel Başkanlığa yeniden seçilen Ahmet Demirbaş yaptığı açıklamada birlik beraberliğimiz devam edecek dedi.

    Demirbaş "Sayın Onursal Başkanımız, Değerli Delegelerimiz ve Derneğimizin Değerli Ardahan Sevdalısı yönetim kurulu ve Birim Başkanlarım, Değerli Basın, Hanım efendi ve beyefendiler hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Çok önemli 3 yılı daha geride bıraktık. Bundan önceki genel kurulumuzdan hemen sonra yönetim oluşturularak hızlı bir şekilde faaliyetlerimize başladık. İstanbul´da bulunan tüm hemşerilerimiz arasında bir köprü kurarak birlik ve beraberliğimizi sağlamak için mücadele ettik. Ardahan İl Derneği olarak çok yol aldık. Hemşerilerimizle yaptığımız Kahvaltılı toplantılar Geleneksel Hale getirdiğimiz Büyük Ardahan buluşulmasıyla Kültürümüzü yaşatmak, gelenek ve göreneklerimizi yeni nesillere aktarmak için mücadele ettik. Hemşerilerimiz arasında birliği sağlamaya çalıştık. Siz değerli katılımcılarımız bizlere her zaman destek verdiniz toplantılarımıza katıldınız bizleri yalnız bırakmadınız teşekkür ederiz. 23 Şubat gününün bizim için ayrı bir önemi vardır. 43 yıl Düşman işgalinde Kalan Ardahan bu kavuşma gününü her yıl yemekli toplantı veya Hemşerilerimiz inde izlemesi için Televizyon kanallarında programlar yaptık. Ardahan İl Derneği artık hem Türkiye´de hem de dünyada tanınan bir kuruluş haline gelmiştir. Hizmeti ön planda tutan bir stratejiyle saygınlık kazandırdık. Faaliyetlerimiz ve Çabalarımız yalnız üyelerimizle sınırlı kalmadı. Diğer sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar yaparak Ardahan´ın sorunlarını tartışarak çözümler bulmaya çalıştık. Bunun bir örneği Kura Nehrinin Karadeniz´e Aktarılmasıyla ilgili Yürüyüşler toplantılar ve hatta yargıya taşıyarak durdurma kararı aldırdık. En Önemlisi İstanbul da ve Ardahan dışında bulunan Hemşerilerimize Ardahan´la ilgili bilgileri en kızsa zamanda ulaştırmak için temsilcilikler oluşturduk Derneklerde çok nadir görülen Hanımı yöneticilerimize, Derneğimizde yer verdik. Teknolojiden yararlanarak Ardahanlı Hemşerilerimizin hemen haber almasını sağladık. Bir birinden kaliteli bir Ardahan Sevdalısı Birim Başkanı arkadaşlarımız paylaşım yaparak haberdar olmalarını sağladılar. Bizleri kıskananlar oldu. Çamur atanlar oldu. Ama Ardahan il Derneği Ardahan sevdalısı gençlerden olduğundan dolayı daha da güçlendik. Gelir gider konusun Denetim Kurulu Başkanımız Av Yalçın Tura açıklama yapacaktır. Genel Kurulumuzun Ardahan´a ve Ardahanlılara hayırlı olmasını diliyor hepinize saygılar sunuyorum" dedi

   Yönetim Kurulu ve Birim başkanlıkları aşağıdaki gibi yer adı.

YENİ YÖNETİM KURULU

AHMET DEMİRBAŞ BAŞKAN

AYFER POLAT

DENİZ AYDEMİR

ASUMAN ÇELİK

MUSA GÖK

YAŞAR KIZILARABA

BURCU ARAS

MUHTESİM SARIKAYA

JÜLİDE FERİHA KAYA

ŞENOL POLAT

SİNAN KARAÇAY

SELÇUK BALLIKAYA

MERYEM KORKUT DEMİRCİ

SADIK AKBULUT

SİNAN ORHAN

FEVZİ KESKENDİR

GÜLDÜR BİLGİLİ

ZİHNİ AKBULUT

NECİP UYGUN

TEMSİLCİLİKLERİMİZ

AYHAN SARIKAYA : İsviçre Birim Başkanlığı

UĞUR KAYA : Beykoz Birim Başkanlığı

KATİP ARAS : Sefaköy Birim Başkanlığı

CEMAL UYGUR : Kadıköy Birim Başkanlığı

NİYAZİ ŞAHİN : Kartal Birim Başkanlığı

ÖZTÜRK DEMİRTAŞ : Küçük Çekmece Birim Başkanlığı

 Sinan Karaçay Çıldır Manşet / İstanbul