ARAS EDAŞ ´TAN PERSONELE ÖDÜL

ARAS EDAŞ ´TAN PERSONELE ÖDÜL

Aras Edaş Ardahan´da iş sağlığı

    Aras Edaş  Ardahan´da iş sağlığı ve güvenliği konusunda özverili çalışmaları ile öne çıkan personelini altınla ödüllendirdi.

    Şirket tarafından sürdürülen ?İş Sağlığı ve Güvenliği Teşvik Sistemi ? çerçevesinde yıl boyunca yapılan denetimlerde iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyan, kayıpları önlemek için öneri sunan, ilgili ekipmanların kullanımında dikkatli ve özverili davranışları ile örnek olan personelini ödüllendirdi. Şirket bünyesinde ki birimlerden seçilen personele ödülleri düzenlenen törenle verildi.Ödül kazanan personel ve birim amirlerinin de hazır olduğu törende konuşan Aras Edaş Genel Müdürü Fikret Akbaş,?´´Bizim iş kurumumuz bildiğiniz gibi tehlikeli iş kurumu sınıfında. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda çok duyarlı bir politika yürütüyoruz. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda sıfır tolerans politikasıyla hareket ediyoruz. Bu konuda her türlü çalışanlarımıza desteği, iş güvenliği anlamında desteği eğitimi ve araç gereci temin ediyoruz. Arkadaşlarımızdan da beklediğimiz işçi sağlığı ve iş güvenliği konusundaki hassasiyetlerine bizim kadar onlarda kendi aileleri, kendi sağlıkları için devam ettirmelerini bekliyoruz. Bu konuda Çıldır ilçemizdeki arkadaşlarımızın yaptığı hassas çalışma, duyarlı çalışma arkadaşlarımız tarafından takdirle karşılandı. Bizde bu arkadaşların duyarlılığını ödüllendirelim istedik. Özellikle diğer çalışanlarında dikkatini bu noktaya çekmek için bugün bu arkadaşlarımızı ödüllendireceğiz.´´ dedi.

    Akbaş , ´´İnşallah bundan sonraki süreçte gerek ödül alan arkadaşlarımız, gerekse diğer arkadaşlarımız bu hassasiyete dikkat ederler, bizim hassasiyetimize önem verirler, kendi sağlıklarına önem verirler. Ailelerinin, çocuklarının kendilerini evde beklediklerini unutmadan çalışırlar. Bizde bu hassasiyeti gösteren tüm arkadaşları inşallah ödüllendiririz.´´ şeklinde konuştu.