ANTEP LEZZETLERİ ARDAHAN´DA

ANTEP LEZZETLERİ ARDAHAN´DA

Ardahan´da...

    Ardahan´da Antep tatlısının yanında leziz yemekleriyle ön plana çıkan Antep Pasta ve Cafe Restoranı hizmete girdi.  Restoranda Antep tatlısının yanı sıra Antep sofrasının zengin yemek çeşidi müşterilerin damak tadına sunuluyor.

    Kongre Caddesi üzerinde yer alan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası´nın zemin katında, yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Antep Tatlıcısının açılışı gerçekleştirildi.

     Açılışa Belediye Başkan Vekili Kemal Aktaş, ATSO Başkanı Çetin Demirci, SGK İl Müdürü Aziz Boz, KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri ve yetkililer katıldı. Yapılan duaların ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılış münasebetiyle müşterilere tatlı ikram edildi.

TATLININ YANINDA LEZİZ YEMEKLER..

    Ünlü Antep tatlısını Ardahanlı müşterilerin damak tadına sunan Antep Tatlıcısı´nın işletmecisi İbrahim Ethem Karcı, yeni yerinde ayrıca Ardahanlılara pasta, cafe ve restoran hizmeti de verecek.

    Pastane, kadayıf ve tatlı işi yapan 8 işyerinin bulunduğu Ardahan´da sadece tatlı üzerine iş yapan Antep Tatlıcısı, daha geniş ve ferah mekânda bu sefer hizmet sektörünü genişletti. Menüsüne birbirinden lezzetli yemekler katan Antep Tatlıcısı, Ardahanlıların uğrak mekânları arasında yerini aldı.

    Ardahan´a tatlıyı sevdirerek tatlıcılık anlamında kente yeni bir ivme kazandırdığını ve hedefine ulaştığını ifade eden işletme sahibi , ?Pasta, cafe ve restoran olarak müşterilerimize yeni konseptle hizmet veriyoruz. Zengin yemek çeşitlerimizle Ardahan halkının hizmetindeyiz? dedi.