ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Anneler günü mesajları...

                     

Annelik, dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamayacak en yüce duygudur. Karşılıksız ve şartsız sevgiye, fedakarlığa, insanı insan yapan tüm değerlere sahip annelik, en kutsal görevlerden biridir. Bizleri bugünlere getiren annelerimiz en değerli hazinelerimizdir. Onlar için ne yapsak azdır, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Anne sevgisini alan bir çocuk tüm kötülüklerden uzak durarak çevresiyle barışık bir hayat sürer. Bu nedenle annelerimize eğitimden sağlığa her alanda ne kadar iyi imkanlar sağlarsak, o kadar güçlü nesiller yetiştirebiliriz. Çocukların hayatla aralarındaki en güçlü bağ annelerdir. Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz
Kemal Yakup AZİZOĞLU

Çıldır Belediye Başkanı


 

Annelik gibi en kutsal görevi yerine getiren, bizleri hesapsız bir fedakarlıkla büyüten; özveri, karşılıksız sevginin ve sonsuz özverinin simgesi olan; bugünümüzü ve geleceğimizi inşa eden annelerimiz yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır.Bizim annelerimiz; Kurtuluş savaşında kadın-erkek omuz omuza mücadeleler vererek bu milletin güçlü, köklü ve ebedi bir millet olmasını sağlayarak tarihin altın sayfalarındaki yerini almıştır.  Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek olan çocuklarımızın, gençlerimizin yetiştirilmesinde büyük emeği olan annelerimize en derin sevgi ve şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.Bugün, annesini kaybetmiş vatandaşlarımıza ve evladını kaybetmiş annelerimize sabır diliyor, ülkemizin annelerimizin gülen yüzüyle aydınlandığı, umut ve mutluluğa sahip olduğu güzel bir gelecek temennilerimle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
İlimdar SENEM
CHP Ardahan İl Başkanı


 

Bizler ‘’Cennet Anaların ayağı altındadır’’diyen bir inancın mensuplarıyız. Toplumda adaleti, kardeşliği, barışı, sevgi ve saygıyı
 yaygınlaştırmanın yolu annelerimizin öğretilerinden geçer. Geleceğe daha iyi hazırlanan, vatanını ve milletini seven idealist gençlerimizin yetişmesinde de en büyük katkı annelerimizindir. Anneler yaşamları boyunca göstermiş olduğu üstün fedakârlıklara rağmen hiçbir karşılık beklemezler. Buna rağmen bizler de evlatlık vazifelerimizi layıkıyla yerine getirip, annelerimizin şefkatine, merhametine karşılık vermeye çalışmalıyız. Bu özel günlerinde de unutmayıp, gönüllerini hoş etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle huzur timsali olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, değerli annelerimizin hepsine sevgi, saygılarımı sunuyorum.
 
Ahmet Rıfat VURAL
Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı



Dünyaya gelip hayat bulmamıza vesile olan annelerimizi ne kadar mutlu etsek azdır. Onları bir tek güne sıkıştırılmış şekilde değil; hayatımızın her anında hatırlamamız gerekir. Bir bebeğin yetiştirilmesinin zahmeti, çocukluk ve gençlik çağlarında yaşanan sıkıntılar, heyecanlar, üzüntülerin  karşılığı hiçbir şekilde ödenemez. Bu nedenle Peygamber Efendimiz 'Cennet annelerin ayakları altındadır' diyerek annelerin önemine işaret etmişlerdir. Anneler günü münasebetiyle en çok övgüye değer kişiler olan annelerimizi kutluyor, her şeyin gönüllerince olmasını diliyorum.
 
ETEM ÖZCAN
Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi