ANKARADA ARDAHAN GÜNLERİ BAŞLIYOR

ANKARADA ARDAHAN GÜNLERİ BAŞLIYOR

Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi ve yönetimi basınla bir araya geldi.

       Aralık ayının ilk haftasında Ankara’da düzenlenecek olan Ardahan Tanıtım Günleri için Ardahan’a gelen Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Ergüder Şimdi, başkan yardımcı Enver Erdaş ve yönetim kurulu üyeleri, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdiler. 

     Ardahan’ın ilk defa Başkent Ankara’da Ardahanlılar tarafından tanıtılacağını açıklayan Başkan Şimdi: "Yönetim kurulumuzla birlikte başarılı bir yol aldık. Önümüzdeki süreçte güçlenen altyapımızla geleceğe emin adımlar atarak, güzel günler göreceğiz" dedi:

      Ardahan'ın Ankara başta olmak üzere diğer illerde de daha iyi tanıtılması çabasında olduklarını belirten Şimdi, "Hem şehrimizin gelişimi hem de gurbetteki hemşehrilerimizin birliği beraberliği için tüm kesimlerin görüşlerine önem veriyoruz. Kamu ya da özel kuruluşlarla iletişim kurmak ve el birliği içinde olmak istiyoruz. Federasyonun yönetimi olarak Ankara'da Ardahanlıları buluşturmak istiyoruz. Daha güçlü bir birliktelikle Ardahan'ı tanıtmanın daha iyi olacağını düşünüyoruz. Önerileriniz bizim için son derece önemli. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada buluşmalarımız devam edecek" diye konuştu.

       Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Şimdi, gazetecilerin göstermiş oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ederek başta basın olmak üzere her Ardahanlıdan tanıtım günleri için destek beklediklerini sözlerine ekledi.