Allah sonumuzu hayretsin inşallah.

Allah sonumuzu hayretsin inşallah.

Sinan Karaçay'ın Kaleminden...

           Biz şöyle Dava partisiyiz yok böyle dava partisiyiz şunun izinden bunun arkasından geliyoruz biz güçlünün değil hakkın ve haklının yanındayız diyerek samimiyet içerisindeki binlerce insanı bu iddianın arkasına topladıktan sonra buldukları ilk fırsatta güçlünün eteklerinden tutup parti genel başkanı ve bir iki tane de yardımcısını vekil olacak yerden büyük partinin listesine yazdırdıktan sonra ortada ne hak davası kalıyor ne dava adamlığı.

         Maalesef ülkemizde siyaset ilkeleri olan kendisini davasına adayan adamları öğüten bir değirmene dönüşmüştür. Sayısı çok az olan iyileri tenzih ederek söylüyorum devir artık ne kadar çapsız, ahlak yoksunu kazanmaktan başka hiçbir şeyi düşünmeyen ve bu uğurda dün kustuklarını bugün afiyetle yiyen midesizlerin hüküm sürdüğü her esen rüzgar ile dönmeye hazır rüzgar güllerinin devri olmuştur.

       Kıblesi güç olanların her güç değişikliğinde rahatça kıbleleri değişmiş eski gönüllerde yaşatılan inanç ve dava partilerinin ve bu partilerin emektarlarının yerini çıkar ve menfaatleri uğruna dün övdüklerine bugün söven bugün sövdüklerine ise yarın övgüler dizmeye hazır güç nereye kayar ise oraya kayıp giden zeytinyağından daha kaygan olan tipler almış durumda.

         Dolayısıyla ilkesi olmayan siyasetin ve onun emir erleri olan siyasetçilerin olduğu bu bahtsız devire denk gelen millet olarak talihsiz bir dönemi yaşamaktayız.

        Allah sonumuzu hayretsin inşallah.

Sinan KARAÇAY / Gazeteci Yazar