AKTEMUR " CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ"

AKTEMUR

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine yönelik Cumhur İttifakının Ardahan Merkezde AK Parti adayını çıkarma kararının ardından MHP Ardahan Belediye Başkan aday adayı Dinçer Aktemur’dan açıklama geldi.

     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ardahan Belediye Başkan Aday Adayı olarak Genel Merkeze başvurusunu yapan ve sahaya inerek çalışmalarını gerçekleştiren Dinçer Aktemur, “Genel Başkanımızın “Cumhur İttifakı’nın Ruhuna Uygun Hareket Edilecek” emirleri doğrultusunda, Ardahan Belediyesini Cumhur İttifakı olarak kazanmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizi ve bu yönde çalışacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Aktemur açıklamasında şunları söyledi;

    “Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve Genel Merkezimizin istişareleri doğrultusunda; 31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Ardahan’da ‘Cumhur İttifakı’ olarak seçime girilme kararı alınmış olup, bu nedenle aday adaylığı sürecimiz sona ermiştir. Genel Başkanımızın “Cumhur İttifakı’nın Ruhuna Uygun Hareket Edilecek” emirleri doğrultusunda, Ardahan Belediyesini Cumhur İttifakı olarak kazanmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizi ve bu yönde çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Sn. Yunus Baydar’a verilen görevi başarıyla tamamlayıp Ardahan’ı kazanacağına şüphe duymadan başarılar diliyorum. Bu vesileyle, Ardahan’ın geleceği için önümüze yeni hedefler koyduğumuzu buraya not düşerek, aday adaylığımız sürecinde destek olan, yol gösteren Genel Merkezimiz, İl Teşkilatımız ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızın tüm mensupları ile tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve Ardahanlılara sonsuz şükranlarımı ifade ediyor, saygılarımı sunuyorum”.