AKMAN´´BU YİĞİDİ O İTLERE YEDİRTMEYİZ´´

AKMAN´´BU YİĞİDİ O İTLERE YEDİRTMEYİZ´´

MHP´ye büyük şok: Ülkücüler Ak Parti´ye oy vereceK..

 

         Kemalpaşa Ramada Otel´de, Akşam yemeğinde bir araya gelen Ülkücüler, 1 Kasım seçimleri ile ilgili olarak bir deklarasyon yayınladı. Eski Ege Bölge ve İzmir İl Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Akman tarafından okunan deklarasyon metni, toplantıya katılan Ülkücü´ler tarafından sık sık alkışlarla kesildi.
29 Ekim 2015 Perşembe, 23:51

Ülkücü Dayanışma Deklarasyonu;

      Bizler, Allah ve Resulünün davasını dava edinmiş, hakla batılın mücadelesinde hakkın sancaktarlığını yapmış Türk milletine ve devletine kara sevdalı Ülkücüleriz.
Kimse bizleri bir partinin şakşakçısı, kirli siyasetin bir argümanı ve devlet düşmanlarının piyonu olarak göstermesin. 

     Bizim için siyaset, particilik kazanında fokurdayan nefis değildir. bizim için siyaset, Allah´ın rızasını kazanmak için devletine ve milletine hizmet etmektir.
Dün ülkemiz üzerine çöken kara bulutlara, memleketimiz üzerine oynanan karanlık oyunlara, imanı ve feraseti ile dikilen ülkücüler olarak, bugün de aynı kararlılık ve azimle devletimize ve milletimize karşı oynanan karanlık oyunlara bozkurt gibi dikildiğimizi ilan ediyoruz.

       Ülkücü dayanışma platformu olarak, önce devletim ve milletim diyen Ülkücülerin duygularına tercüman olmak üzere bir araya geldik.
Türkiye, artık eskisi gibi Amerika´nın ve İsrail´in uzaktan kumandasıyla yönetilen bir ülke değildir. Türkiye, kendi milletine ihanet eden akımların at koşturduğu bir devlet olmak yerine, milletiyle ve milli ülkülerle kucaklaşan, milli şahlanışını tüm imkansızlıklara rağmen gerçekleştirip, kendi ayakları üzerine dikilmiş iken...terörün, kirli bilgilerin ve algı operasyonlarının kıskacında, istiklaline, İstikbaline ve istikrarına karşı topyekun bir taarruz ile karşı karşıyadır.

       İşte bu ahval içersinde ülkücü olmak ve ülkücü kalmak, nefsi emareden kurtulmakla, devlete ve millete ihanet odaklarının algılarına bozkurt misali dikilmekle mümkündür.
Türkü Türk´e, Müslüman´ı Müslüman´a, insanı insana kırdıran zihniyetin karşısında paratoner olmaktır ülkücülük.

        7 düvelin topyekun yüklendiği memleketime kol kanat germektir ülkücü olmak.
Velhasıl, mahallenin, memleketin hatta dünyanın tüm itleri bir yiğide saldırıyorsa, bu yiğit de benim devletimin başı ise, bize düşen bu yiğidi o itlere yedirtmemektir.
Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve muhalifliği ile, devletine ve milletine vurmayı halt zannedenlerin beslendikleri ihanet odakları deşifre edilmeden bu kara bulutlar dağılmaz.
Dün Başbuğ Türkeş´e, şehit Muhsin Başkana ve Türk milletinin kara sevdalısı Ülkücülere hayasızca saldıranlarla, bugün Recep Tayyip Erdoğan´a saldıranlarda, ne yazık ki aynı odaklardır.

        1 kasım seçimleri Ak Parti, CHP, MHP ve HDP arasında geçen bir seçim değildir. bu seçimler bağımsız Türkiye adına Erdoğanl´a, Mason´ların, İngiliz´lerin, içerideki ve dışarıdaki hainlerin arasındaki bir savaştır. 

       Ülkücülerin duygu ve düşüncelerine tercüman olmuş, ülkücüler üzerine çöreklenen yılanlara karşı bozkurt olmuş, ülkücü dayanışma olarak safımız, kıblesi Pensilvanya, Kandil, ABD ve İngiltere olanlarla değil, kıblesi bir, bayrağı bir vatanı ve devleti bir olanlarladır.
Bizler Başbuğ Türkeş, Muhsin Başkan ve Recep Tayyip Erdoğan gibi, devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu,ilahi kelimetullah ve nizamı alem davasının, ülkücüleri ve alperenleri olduğumuzun şuurunda, 1 kasımda oyumuzu İstiklalimize, İstikbalimize ve İstikrarımıza vereceğiz. yani bu değerlerimizin mesuliyetini taşıyan Ak Partiye vereceğimizi ilan ediyoruz.
      Oyumuzun mesuliyetini taşıyacak olanlara sevgi ve saygımız, ihanet edenlere de nefretimiz baki kalacaktır.