AKIN, SERHAT ARDAHAN GAZETECİLER DERNEĞİ İLE VEDALAŞTI

AKIN, SERHAT  ARDAHAN GAZETECİLER DERNEĞİ İLE VEDALAŞTI

Ardahan Müftüsü Galip Akın, Erzincan`a atanmasından dolayı pazartesi günü Ardahan`dan ayrılacağını bildirdi.

     Ardahan Müftüsü Galip Akın, Erzincan'a atanmasından dolayı pazartesi günü Ardahan'dan ayrılacağını bildirdi.
     Yaklaşık iki buçuk yıldan bu yana Ardahan il Müftülüğü görevini yürüten Akın, Serhat Ardahan Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek dernek Başkanı Deniz Başlı ve üyeleri ile vedalaştı.
Basının Ardahan'da önemli bir misyonu üstlendiğini belirten Akın, "sizleri yaptığınız olumlu haberlerden dolayı tebrik ediyorum. Çünkü sizler haberlerinizle gerçekten yana oldunuz. Yaptığınız haberlerle milletin çıkarını düşündünüz. Sağduyulu davrandınız" dedi.
  Ardahan'da 2.5 yıllık görevi süresince önemli işler yaptıklarını vurgulayan Akın, "şuan itibariyle merkez cami dahil camilerimizin tamamı abdesthaneye ve düzene kavuştu. Bu süre zarfında 3 caminin temelini attık. Yinede ihtiyaç duyulan noktalar var. 100 kişilik yatılı hafızlık kuran kursunun temelini attık. Bu bizi çok mutlu etti. 17 camimizin minaresi yoktu, bunları minareye kavuşturduk. Yaklaşık 283 bin lira para yardım amaçlı çeşitli ülkelere gönderdik" diye konuştu.
Sınır şehirlerinde takvime bakarak çalışmamak gerektiğini ifade eden Akın, "Ardahan insanı en güzeline layıktır. Ardahan'da, bu gibi sınır şehirlerimizde takvime bakarak çalışmamak gerekir, geldiğiniz zaman önünüzde ben ne zaman gideceğim, ne zaman döneceğim anlayışıyla değil hedefe odaklanıp işi güzel yapıp teslim etmek, hiç önemli değil ne zaman döneceğiniz. Siz o kadar ki işinizi güzel yapın, hiç gitmeyecek gibi çalışmak lazım ve Ardahan'da bunun olması gerekiyor" şeklinde konuştu.