AK PARTİ’DE COŞKULU TANITIM

AK PARTİ’DE COŞKULU TANITIM

Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan İl Teşkilat Başkanlığı İl ve İlçelerdeki Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

    Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan İl Teşkilat Başkanlığı İl ve İlçelerdeki Belediye Başkan adaylarını tanıttı.
   Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'ın katılımıyla Ardahan Ahsen Düğün salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına İl ve İlçe teşkilatlarından yoğun katılım oldu.
    Açılış konuşması AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar tarafından yapıldı. AK Parti Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'ın konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız" Ardahan yatırımların en önemli merkezidir. Bugünde burada doğal gaz açılışı gerçekleştirerek Ardahanlı hemşerilerimizin hizmetine açtık. Bizler AK Parti hükümeti olarak Ülkemizin büyüyüp ve gelişmesinde önemli yatırımlara imza attık. Bu yatırımları yaparkende sizlerden aldığımız güçle bu yolda devam ettik. Şimdide inanıyorum ki sizlerle birlikte 30 Mart yerel seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağız. İnanıyorum ki sizlerinde destekleriyle İl ve İlçelerimizdeki bütün belediyeleri kazanarak Ak belediyecilik anlayışını Ardahan'ın her noktasına taşıyacağız" dedi. 
   Ardahan Belediye Başkan Adayı Faruk Köksoy, Çıldır Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kılınç, Posof Belediye Başkan Adayı Cahit Ulgar, Damal Belediye Başkan Adayı Nevriye Derdiyok, Göle Belediye Başkan Adayı Akın İsmailoğlu, Hanak Belediye Başkan Adayı Gürhan Kurukaya