AK PARTİDE SÜREÇ BAŞLADI

AK PARTİDE SÜREÇ BAŞLADI

AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerle ilgili toplandı.

       AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerle ilgili toplandı. İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kılınç başkanlığında parti binasında düzenlenen yönetim toplantısında Ak Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulunca belirlenen aday iş ve işlemlerine dair esas ve usuller ele alındı.
     AK Parti Aday adaylığı başvurularının alınacağı 1-31 Ekim 2013 tarihleri arasında izlenecek sürecin masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Kılınç, partilerinin aday adaylığı sürecinin resmen başladığı ilçe belediye başkanlığı aday adaylarının bizzat ilçe başkanlığı ya da il başkanlığına yapılacağını söyledi.
       Yerel seçimler öncesi izlenecek programın ele alındığı toplantıda konuşan Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kılınç, aday adaylığı başvuru tarihi sürecinde polemikten uzak, sükünet ve huzur ortamı içerisinde bir süreç yaşanması için her türlü tedbirin alınacağını söyledi.
         Parti yönetimindeki mesai arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi yaptıklarını aktaran Başkan Kılınç, yaşanacak süreç boyunca parti binasının her gün açık olacağını kaydetti.
Açıklamasında tüm aday adaylarına eşit mesafede olacaklarının altını çizen  Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Kılınç, sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu.