AK Parti Heyeti Sel Felaketi Yaşanan Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti Sel Felaketi Yaşanan Köyleri Ziyaret Etti

Ardahan'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı köylerde sel meydana geldi.

         Ardahan'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı köylerde sel meydana geldi. AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, İl Genel Meclis Üyesi Suat Hancıoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte kentte etkili olan yağışlardan dolayı sel felaketi yaşanan Bağdaşen, Çeğilli ve Çetinsu köylerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 

             Sağanak yağmur dolayısıyla yaşanan sel felaketinin verdiği zararları yerinde inceleyen İl Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler muhtarlar ve vatandaşlar ile bire bir görüştüler.

             Başkan Yılmaz, vatandaşların yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesi için ilgili kurumların çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

           AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz yaptığı açıklamada; “İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Murat Bilal Emin, İl Genel Meclis Üyemiz Suat Hancıoğlu ve teşkilat üyelerimizle birlikte yağan yağmurlardan dolayı sel felaketi yaşayan Bağdaşen, Çeğilli ve Çetinsu köylerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Vatandaşlarımızın yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesi için ilgili kurumlarımıza ait İl Özel idare ekipleri, Ardahan Afad ekipleri, Devlet Su İşleri Ardahan şube müdürlüğü ekipleri, Tedaş ekipleri ve kolluk kuvvetlerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor.  İnşallah kısa sürede tüm sorunları çözüme kavuşturacaklar. Kıymetli köylülerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ilimizi ve ülkemizi afetlerden korusun” dedi.