AK PARTİ ARDAHAN’DA TEK YÜREK

AK PARTİ ARDAHAN’DA TEK YÜREK

AK Parti heyeti, 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti’den Ardahan Belediye başkan aday adayı olan isimlere ziyaret gerçekleştirdi.

    2019 yerel seçimlerinde Ardahan Belediyesini CHP’ye kaptıran AK Parti, 31 Mart seçimlerini kazanmanın hesaplarını yapıyor.
   31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakının Ardahan Belediye Başkan adayı olarak gösterilen AK Partili Yunus Baydar, Milletvekili Kaan Koç ve İl Başkanı Ersin Yılmaz ile birlikte AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından Fırat Avşar, Faruk Köksoy, Salih Topçu, Murat Yılmaz, Erdi Morkoç, Hasan Şenel ve Hür Özgür Yılmaz’ı iş yerlerinde ziyaret ederek birlik beraberlik mesajları verildi.
    Başkan adayı Yunus Baydar’a destek olacaklarını ifade eden aday adayları 31 Mart Yerel Seçimlerde AK Parti’nin birinci parti olması için birlik, beraberlik içinde çalışılacağı kaydedildi.
    AK Parti Ardahan İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “İl Başkanımız Ersin Yılmaz, Milletvekilimiz Kaan Koç ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Yunus Baydar, partimizden Belediye Başkan Aday Adayı olan Ardahan’daki kıymetli başkanlarımız Fırat Avşar, Faruk Köksoy, Salih Topçu, Murat Yılmaz, Erdi Morkoç, Hasan Şenel ve Hür Özgür Yılmaz’ı iş yerlerinde ziyaret ettiler. Ziyarette, Belediye Başkanı Aday Adaylarımızın hepsi birlik beraberlik mesajı vererek, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayımız Yunus Baydar’a destek olacaklarını ifade ettiler. Hep birlikte el ele vererek, 31 Martta şehrimizi yeniden AK partinin ve Cumhur İttifakının eser ve hizmet odaklı belediyeciliğine kavuşturacağız” ifadeleri kullanıldı.