AK PARTİYE GÖLE´Lİ İL BAŞKANI

AK PARTİYE GÖLE´Lİ İL BAŞKANI

Adalet ve Kalkınma Partisi....

       Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan İl Başkanı Veteriner Hekim Yunus Baydar´ın 24 Haziranda yapılacak olan erken seçim müracaatının ardından boşalan il başkanlığı Koltuğuna Mali Müşavir Mutlu Şanlıtürk atandı.

      24 Haziran erken seçimleri için aday adayı sürecine dahil olmak için Ak Parti Genel Merkezine müracaat eden yaklaşık 40 İl Başkanından 16 tanesinin istifası kabul edilerek başvuru yapması yönünde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan izin çıktı.

         16 İl Başkanı arasında yer alan Veteriner Hekim Yunus Baydar istifasını sunarak aday adaylık sürecine dahil oldu. Baydar´ın istifasının ardından AK Parti İl Başkanlığına atanan Mali Müşavir Mutlu Şanlıtürk´ün Göleli olması kamuoyunda İl Başkanı Göleli vekil adayı Ardahanlı olacak kanısını uyandırdı.

            İl Başkanlığı görevine atanan Mali Müşavir Mutlu Şanlıtürk " AK Parti İl Başkanımız Veteriner Hekim Sayın Yunus Baydar´ın Genel Merkezimizden izinli olarak 27. dönem milletvekilliği aday adaylık sürecine dahil olmak için istifa etmesinden dolayı Genel merkezimizin takdiri ile bu göreve atandım. Partimizin başarısı için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yürüterek AK Partiyi Ardahan´da hak ettiği noktaya ulaştıracağız. Dün olduğu gibi bugün de halkla iç içe bir siyaset yürüterek çözüm odaklı çalışmalar yürüteceğiz" dedi.