AK PARTİ´DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ´DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

26 Aralık 2015 tarihinde yapılan

     26 Aralık 2015 tarihinde yapılan CHP Ardahan İl Kongresinde yeniden il başkanı seçilen Yalçın Taştan´a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.  Ak Parti Ardahan İl Başkanı Avukat Yusuf Demirci, CHP il teşkilatını ziyaret ederek Yalçın Taştan ve ekibine başarılar diledi.
    AK Parti İl başkanı Yusuf Demirci´nin ziyaretine ilçe Başkanı Fahrettin Görmüş ile İl Başkan yardımcısı Hikmet Görmüş´te katıldı. CHP parti binasında misafirlerini karşılayan Yalçın Taştan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ak Parti Aradahan İl Başkanı Yusuf Demirci ve ekibine teşekkür etti.
     Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan AK Parti il başkanı Yusuf Demirci, CHP il başkanlığına seçilen Yalçın Taştan ve yönetimini tebrik ederek Ardahan için hayırlı olması dileklerinde bulundu.
      Demirci şu ifadeleri kullandı;  "Ardahan´da ortak menfaatleri noktasında hepimizin beraber olması gereken bir durumdur. Siyasetin kuralından birisi de iktidar ve muhalefet partisinin olmasıdır. Tabi vatandaş bizi barış içinde gördüğünde rahat ediyor. Kavgalı olduğumuzda da endişeleniyor. Bizler Ardahan´da geleceğimiz için sık sık bir araya gelmeliyiz. Ardahan´a yapılan bütün hizmetler geleceğimizin daha güzel yaşamamıza sebep olacaktır." dedi.
     Ak Parti İl yönetiminin ziyarettinin kendisini onurlandırdığını ifade eden CHP il başkanı Yalçın Taştan ise şu açıklamada bulundu; "Geçmişte uzun yıllar başkanlığını yaptığım partimin tabanından gelen istek üzerine yeniden başkan seçildim. Geçmiş dönemlerde il başkanlığı yaptığı sürelerde başarılı çalışmalara imza attık. Yapmaya fırsat bulamadığım çalışmaları yapmak için tekrardan il başkanlığına oldum ve seçimlerde bu görevi devraldım. Ardahan için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bizlerin kimseyle kavga içinde olma gibi bir niyetimizde olmamıştır. Önemli olan Ardahan´dır. Geçmiş dönemlerde siyasi çatışma olmadan Ardahan için gerekli çalışmaları yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" diyan Taştan, ziyaretine gelen Ak Partilileri kapıya kadar uğurladı.