AK PARTİ´DEN ÇILDIR ZİYARETİ

AK PARTİ´DEN ÇILDIR ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi...

       Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Halil İbrahim Dursunoğlu Ak Parti Çıldır İlçe Başkanlığında partililere seslendikten sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

          Ak parti Çıldır İlçe Başkanlığında partililer tarafından çoşku ile karşılanan vekil adayı Halil İbrahim Dursunoğlu partililerle tek tek tokalaştı. Başkanlık bürasunda partililere seslenen Ak parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat vural " İkinci sıra milletvekili adayımız Halil İbrahim Dursunoğlu partimizin seçim çalışmalarına katılarak seçim startını Çıldır İlçemizden başlatması bizleri onurlandırdı. 24 Haziran seçimleri geçmiş seçimlerden daha fazla önem taşımaktadırç bizim için, Ülkemiz üzerinde oynan oyunları dış baskıların arttığı bu süreçte yapılan ekonomik spekülasyonları herpimiz yakından takip ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizin bekasını düşünerek sandığa gideceğiz ve çalışmalarımız aralıksız devam ettireceğiz" dedi.

        İkinci sıra Milletvekili adayı Hal,il İbrahim Dursunoğlu " Başkanımızın bu değerli konuşmalarından dolayı teşekkür ediyorym. Siz değerli partililerimizin coşku ile burada bulunmanız beni ayrıca gururlandırdı. Başkanım son dönemleri özetini çok iyi bir şekilde yaptı. Bizler Türkiye Cumhuriyeti olarak mazlumların yanında olduk herzaman, eğer Türkiye düşer İslam coğrafyası düşer. Buoyunları görüp çalışmalarımız bu çerçevede sıkılmadık el bırakmayacağız. Her seçmene bunları anlatacağız" dedi.

           Ak Parti İlçe başkanlık bürosunda partililere seslenen milletvekili adayı ve ilçe başkanı Çıldır ilçe esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

/resimler/2018-5/31/0839041703932.jpg

/resimler/2018-5/31/0839540298667.jpg

/resimler/2018-5/31/0840397018109.jpg