AK PARTİ´DE İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

AK PARTİ´DE İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Adalet ve Kalkınma Partisi

   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ardahan İl Başkanlığı, İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi.
     İl Başkanı Hakan Aydın´ın ev sahipliğinde Gençlik Merkezinde geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıya, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Koordinatörü Mahmut Gürcan, Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Coşkun, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe teşkilat mensupları, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları ve partililer katıldı.
     İl Başkan Yardımcısı Sevcann Şimşek´in sunuculuğu ile başlayan toplantıda Divan Başkanlığını İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Coşkun yaptı. İl başkan Yardımcısı Uğur Alp Kayatürk göreve geldikleri günmden bugüne kadar olan süre içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler konusunda hazırlanan slayt gösterisini sundu.
     İl Başkanı Hakan Aydın, İl Koordinatörü Mahmut Gürcan, İl Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Milletvekili Atalay birer konuşma yaparak yaklaşan yerel seçimin önemine vurgu yaparak dava bilinci içerinde etkin bir çalışma yürütülmesi konusa değindi.
    Toplantıda Belediye Başkanı Köksoy, görev süresi boyunca Ardahan´ın çehresini değiştiren projelerini ve belediye çalışmalarını sunum eşliğinde katılımcılara anlattı.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Haber : Dinçer Aktemur