AK PARTİDE DEVİR TESLİM

AK PARTİDE DEVİR TESLİM

Adalet ve kalkınma partisi Çıldır..

     Adalet ve Kalkınma Partisinde devir teslim töreni yapıldı. AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural´ın İl Genel Meclis Üyesi Adaylığı için istifasından sonra İlçe başkanlığı görevine atanan Yusuf Yılmaz partililerle bir araya gelerek devir teslim işlemlerini gerçekleştirdi.

    AK Parti Çıldır İlçe Başkanlık bürosuna gerçekleşen devir teslim törenine eski başkan Ahmet Rıfat Vural, Yeni Başkan Yusuf Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

    Yoğun katılımlı gerçekleşen toplantıda eski başkan Vural " Bu toplantımızada yoğun bir katılım gerçekleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Yaklaşık bir ay önce İl Genel Meclis Üyesi adaylığı için Genel Merkezimizinde müsadesi ile ilçe Başkanlığı görevinden istifa ettim. Tüzüğümüz gereği İlçe başkanlığı görevini vekaleten İlçe Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı adem Akçayın vekalet edeceği ve seçim sürecinin bu şekilde tamamlanacağı konusunda Genel merkesimiz görüş bildirdi ve bu yönde hareket ederek sayın Akçay´ı teklare ettik. Daha sonra Yerel seçimlere dört ay gibi bir süresinin olması itibariyle Genel merkezimiz aseleten İlçe Başkanı ve yönetim atamanın daha uygun olacağı bildirdi. Bizde bu süreci şeffaf bir şekilde işleterek aday olmak isteyen kişilerle görüştük. Bu süreçte Yusuf Yılmaz , Çetin Kılınç ve Adem Akçay böyle bir süreç işlerse bu göreve talip olduklarını şahsıma bildirdiler. Bende Koordinatör Milletvekilimiz sayın Mahmut Gürcan´a bu isimleri bildirerek başvuruları aldım. Koordinatör milletvekilimiz İlçemizde çeşitli görüşmeler yaptığında kendisiyle görüşen dokuz kişinin ilçe başkanlığına talip olduğunu söyledi. Keşke bu şahışlar bu isteklerini hiyerarşi gereği ilk önce bana iletmiş olsalardı daha etik olurdu kanaatindeyim. Sürecin ilerlemesi ile birlikte Genel Merkezimiz bu görev için Adem Akçay, Yusuf Yılmaz ve Dural Karahan´ı Ankara´ya çağırarak mülakatlar gerçekleştirmiştir. Mülakatların ardından Yusuf Yılmaz´ı İlçe Başkanlığı görevine getirmiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Bu bir bayrak yarışı ve nöbet değişimidir. Partimizi Çıldır´da layık olduğu yere taşıma konusunda dün olduğu gibi bugünde Yusuf Yılmaz liderliğinde çalışmalarımız devam edecektir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın grup toplantısında söylediği gibi "Partimizden aday adayı olup, aday olamayınca başka Partiye kaçanlar, hiç bir zaman AK Partili olamamışladır. Bu saatten sonrada olamaz" biz bu düsturla hareket ederek partimizin ilçemizdeki başarısı için çalışacağız. Yusuf başkanla birlikte bir bütün içerisinde hareket edeceğiz. İlçe Kongremizi gerçekleştirirken kongremize katılan Genel başkan yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz´a ben önümüzdeki yerel seçimlerde bir belediye ve iki İl Genel meclis üyeliğini kazanma sözü vermiştim. Ben bu sözü İlçe başkanı olarak verdim bugün bu sözü yerine getirecek olan İlçe Başkanımız sayın Yusuf Yılmaz´dır kendisinin alacağı kararlara hep birlikte saygı göstererek, yanında olarak, çalışarak bu sözü gerçekleştireceğiz. Sayın Yılmaz´ı tekrar tabrik ediyor katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

     İlçe başkanlığına Atanan Yusuf Yılmaz " Öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Tanınmayan bir insan değilim uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan biriyim. Sayın başkanında dediği gibi önümüzde bir yerel seçim var ve bu seçimde en iyi sonuçlar alarak tamamlamak için çalışacağız geçmişe değil geleceğe bakacağız. Bakın Çıldır´ın geçmişine İktidardan yana olduğumuz son dönemde ilçemize neler yapıldığı ortadadır.  Bu görev bana tebliğ edildi benimle birlikte Ankara genel diğer arkadaşlarımda çok temiz, kültürlü ve pırıl pırıl insanlardır. Bu görevi benim kadar onlarında layıkıyla yapacağına inancım tamdır. Sayın Başkan Ahmet Rıfat Vural´ın İlçemize yaptıkları aşikardır. Vural teşkilatı yönetim kurulu, köy-mahalle temsilcileri ile birlikte çalıştılar partimizi ilçemizde en üst seviyeye taşıdılar. Bakın şuan şu binada oturmamız bile bu teşkilatın sayesindedir açık konuşuyorum ben bir ilçe binası yoktu bu partinin böyle bir teşkilatın başına gelmek benim için büyük bir şanstır. Senelerce siyaset içerisinde oldum şahsiyetimden hiç bir zaman taviz vermedim. Sayın başkan Vural´dan aldığım bu çıtayı daha üst seviyelere ulaşmak için çalışacağız. Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimizi kazanarak ilçemizin sorunlarını daha güçlü bir şekilde gidererek hizmet edeceğiz. Bu gün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

    Devir teslim töreninin ardın tolantı yönetim kurulu üyeleri ile birlik basına kapalı olarak  devam etti.

   

/resimler/2018-12/17/1708328024790.jpg

/resimler/2018-12/17/1708481150050.jpg

/resimler/2018-12/17/1709051150472.jpg