AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

24 Haziran 2018...

   24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Başkanlık ve Milletvekili genel seçimler öncesi 21 Mayıs´ta açıklanan Milletvekili adayları ardından Ak Parti Ardahan İl Başkanlığında toplantı düzenlendi.
AK PARTİ´DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
  Ak Parti Ardahan İl Başkanı Mutlu Şanlıtürk Başkanlığında parti binasında gerçekleşen toplantıya, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu, Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar, Göle İlçe Başkanı İlhan Gültekin, Çıldır İlçe başkanı Rıfat Vural, Posof İlçe başkanı Songül Ören, Damal İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok, Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kollarının yanı sıra Ak Parti Ardahan İl Yönetimi de hazır bulundu.
Ak Parti´nin bir dava ve erdemliler partisi olduğunu açıklayan Başkan Şanlıtürk, ?24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilen Prof. Dr. Orhan Atalay ve Yüksek Bilgisayar Mühendisi Halil İbrahim Dursunoğlu´nun milletvekili adaylıklarının başta ülkemize, Milletimize, Ardahan´a ve partimize hayırlı olsun? dedi.
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin birlik beraberlik ruhuyla başarılı geçmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştireceklerini açıklayan Şanlıtürk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
SİYASİ KİMLİĞİMİZİN YANINDA DAVA SORUMLULUĞUMUZ DA VAR
    ?14 Ağustos 2001 AK Parti´nin kuruluşundan bu yana bu partinin başarısı için çeşitli kademelerde ter dökmüş, emek vermiş yaşayan veya Allah´ın rahmetine kavuşmuş dava arkadaşlarımızı selamla hayırla yad ediyorum. AK Parti bir gönül ve tarih hareketi olduğu kadar, aynı zamanda bir erdemliler hareketidir. AK Parti kurulmadan önce yola çıkarken, Genel Başkanımız ve kurucu kadrolarımız bu hareketin adını erdemliler hareketi demişti. Geçen 17 yıl içinde AK Parti kadroları her aşamada erdemliler hareketi olduğunu ortaya koydu. Bu kadrolar içinden küskünler bekleyenler oldu, yol değiştirecek ve parti içinde ihtilaf çıkaracak diye bekleyenler oldu, ama görüldü ki, AK Parti kadroları her şeyden önce bir erdemliler hareketinin neferleri olduklarını her fırsatta gösterdiler. Onun için diyoruz ki Ak parti sadece siyasi kimliği olan bir parti değil sorumluluğu olan bir davanın adıdır.?
KOLTUK SEVDALISI DEĞİL HİZMET SEVDALISI OLMALIYIZ
     Bu dava ne kadar güçlü olursa kanayan yaralara o kadar merhem olacak diyen Ak Parti Ardahan İl Başkanı Mutlu Şanlıtürk, ?Aidiyet kardeşliğinin zedelenmemesi için ben değil biz diye bilmeliyiz. Koltuk sevdalısı değil Hizmet Sevdalısı olmalıyız. Ben yapmazsam kim yapacak, Bu gün yapılmazsa ne zaman yapılacak şuuruyla davaya olan aidiyetimizi en yüksek seviyelere çıkartmak zorundayız. Bu dava ne kadar güçlü olursa kanayan yaralara o kadar merhem olacak. Aidiyet Üstat Necip Fazılın diliyle, ?Kim var diye seslenince sağına soluna bakmadan Fert Fert ben varım diyebilmek, her ferdin benim olmadığım yerde kimse yoktur´ duygusuna sahip olması demektir. Aidiyet, öleceğini bile bile komutanından emir aldığında gözünü kırpmadan hainleri anlının ortasından vuran Ömer Halis Demir cesaretidir? dedi.
İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR
    Yoğun bir tempoyla son 2-3 hafta içinde 8 kıymetli aday arasından onlar kadar kıymetli ve onlarla birlikte anılacak 2 adayımızı seçmeye çalıştık. Aday belirleme süreci tamamlanmış olup, 1. Sıra Adayımız Prof. Dr. Orhan Atalay, 2. Sıra adayımız Yüksek Bilgisayar Mühendisi Halil İbrahim Dursunoğlu olarak genel merkezce belirlenmiştir. Ülkemize, İlimize ve Milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.