AK PARTİYE İLK ve TEK BAYAN ADAY

AK PARTİYE İLK ve TEK BAYAN ADAY

AK Parti Ardahan il Başkanın istifasından sonra Sosyal Politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı...

           AK Parti Ardahan İl Başkanlığı için adaylık müracaatı yapan Sevcan Şimşek atanacak olan yeni il yönetimine başkan olarak talip olduğunu açıkladı.

            Açıklamasında Ardahan´da ilk ve tek kadın il başkanı olarak görev yaptığının altını çizen Şimşek, ? Ardahan il teşkilatında görev yaptığım sürece bayanların ak partiye verdiği değeri ve desteği seçimlerinde yakinen gördüm. Gerek seçim çalışmalarında gerekse sandık görevlerinde kadınlarımız erkeklerden çok daha gayretli ve fedakârca çalıştı.  Bu da kadınlarımızın AK Parti çatısı altında sürdürdüğümüz hizmet davamızı çok benimsediğini ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a güvendiklerini gösteriyor. Cumhurbaşkanımızın kadınlara verdiği değeri gördüğümüz için biz de ahde vefa göstererek Cumhurbaşkanımza sahip çıkıyoruz. Bu nedenle hizmet kervanı içerisinde üzerime düşen görevi ve hizmeti yapabilmek için Ardahan İl Başkanlığına aday oldum. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ardahan ilinde ahde vefayı göstermek istiyoruz. Kadınların Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmasını il genelinde bir politika olarak gündeme getirmek ve uygulamak istiyoruz. Hedefimiz, bölgemize yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin planlamasının ihtiyaca göre yapılarak doğru zamanda doğru yere doğru yatırım yapılması konusunda tüm gücümüzle çalışacağız. Ayrıca yapılan yatırım ve hizmetlerin etkin bir şekilde tanıtımı yapılarak kamuoyunun AK Parti Hükümetlerinin hizmetleri konusunda bilgilendirilmesinin öneminin farkındayız? dedi.

            Ardahan İl Yönetimine bireysel başarıdan çok ekip çalışmasını ve başarısını önemseyen bir anlayışı hakim kılmak için İl Başkanlığı görevine talip olduğuna dikkat çeken Şimşek,  ?Bu görev bana verilsin verilmesin yine davamızın sahibi ve yolumuzun yolcusuyuz. Ülkemizin memleketimizin refahı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz? diyerek dava insanı olduğuna vurgu yaptı.