AK PARTİ ADAYLARI ARDAHAN´DA

AK PARTİ ADAYLARI ARDAHAN´DA

Anklara´dan aday tanıtım...

    Anklara´dan aday tanıtım toplantısından dönen Ak Parti Ardahan milletvekili adayları, kent girişinde karşılandı.
     Ankara´dan uçakla Kars´a, oradan da karayoluyla Ardahan´a geçen Ak Parti milletvekili adayları Orhan Atalay ve Halil İbrahim Dursunoğlu, kent girişinde Çamlıçatak mevkiinde çok sayıda partili tarafından karşılandı. Atalay ve Dursunoğlu araçtan inip adayları selamladı.
Daha sonra Ak Parti seçim otobüsüne binen adaylar, araç konvoy eşliğinde partinin il başkanlığına geldi. Konvoyda dikkati sürücüler kazaya mahale verdi. 6 arç hasar aldı.
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Başkanlık ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti´nin Milletvekili adayları olan Prof. Dr. Orhan Atalay ve Yüksek Bilgisayar Mühendisi Halil İbrahim Dursunoğlu seçim startı için Ardahan´a geldiler.
     Ardahan-Kars yolunun ARÜ kavşağında araç konvoyu ile karşılanan adaylar, seçim otobüsüyle kente giriş yaptı. Göle, Posof, Çıldır, Damal ve Hanak´tan gelen partililer Milletvekili adaylarını karşılayarak Ak parti il başkanlık binasına kadar geldi.
    AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan yoğun kalabalığa hitap eden Atalay, kentin geleceği için Ardahanlıların kendilerine güvenmesini ve desteklemeye devam etmesini istedi.
Ardahan´da iddialı olduklarını dile getiren Atalay, şunları kaydetti:
    "Çünkü Ardahan şimdiye kadar diğer partilerden zerre kadar fayda görmedi. İki tane taşı üst üste koyanı görmedi. Ardahan bunu biliyor. Bildiği için de AK Parti desteğini esirgemedi. Artık Ardahan´ın kader elbisesi değişmiştir. Artık Ardahan gidenin kurtulduğu bir yer olmaktan çıkmıştır. Bundan sonra gelenlerin kurtulacağı bir şehir olacaktır." dedi.