www.cildirgoyce.com

AK KADINLAR ÖĞRENCİLERİ ISITTI

AK KADINLAR ÖĞRENCİLERİ ISITTI

AK Parti..

      AK Parti Ardahan ve Çıldır Kadın Kolları Teşkilatından öğrencilere giysi yardımı yapıldı.
     AK Parti Ardahan Kadın Kolları başkanı Leyla Kargı ve AK Parti Çıldır Kadın Kolları Başkanı Sonnur Karagöz ve beraberindeki teşkilat mensupları Çıldır Eski Beyrahatun köyü İlk Okulu öğrencilerine mont ve bot yardımı yaptılar.
    Eski Beyrahatun İlk Okulunda öğrenim gören 40 öğrencinin tamamına verilen mont ve botlar öğrencileri oldukça mutlu etti. Getirmiş oldukları mont ve botları kendi elleri ile öğrencilere hediye eden teşkilat başkanları öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğun her şeye değer olduğunu dile getirdiler.
   Ardahan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı "Teşkilat olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Memleketimizde kış iklim şartları oldukça soğuk geçiyor. Özellikle bu yıl kış çok ağır geçeceğe benziyor. Bizde Çıldır ilçe teşkilatımızla birlikte yarınımızın büyükleri olan çocuklarımızı bu kış şartlarında en temel ihtiyaçları olan mont ve botlarla ısıtmak istedik. Almış oldukları hediyelerle onların gözündeki ışığı görmek, onların mutluluklarına şahitlik etmek kadar güzel bir şey olamaz sanırım bu hayatta. Almış oldukları hediyeleri mutlulukla giymelerini arzu ediyor, hepsine derslerinde başarılar diliyorum" dedi.
    AK Parti Çıldır Kadın Kolları Başkanı Sonnur Karagöz´de vermiş oldukları hediyelerin çocukları çok sevindirdiğini dile getirerek " onların hepsi bizim evlatlarımız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın mutluluğu biz büyüklerin yaşama sebebi. Onlarla birlikte olmak, almış oldukları bu küçük hediyelerle sevinçlerine, mutluluklarına ortak olmak her şeye değer. Güle güle kullansınlar" dedi.

/resimler/2016-12/7/1543507726282.jpg

/resimler/2016-12/7/1544071085685.jpg

/resimler/2016-12/7/1544178541790.jpg