AESOB VE DENİZBANK’TAN ESNAFA CAN SİMİDİ

AESOB VE DENİZBANK’TAN ESNAFA CAN SİMİDİ

İmza töreninin ardından açıklama yapan...

      Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) ile Denizbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer imkânlarından avantajlı şekilde yararlanmalarını kapsayan protokol imzalandı.
       Protokol törenine, AESOB Başkanı Yılmaz Kaya, Denizbank Ardahan İl Müdürü Tolga Tokcan, Göle Şube Müdürü Ali Kemal Koçak, Çıldır Şube Müdürü Hazar Güven Coşkun ve Hanak Şube Müdürü Mustafa Önder katıldı.
        İmza töreninin ardından açıklama yapan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde mağdur olan esnafın, kredi çekerek giderlerini karşılamak için cazip ve faydalı bir işbirliğine imza attıklarını söyledi.
AESOB VE DENİZBANK’TAN ESNAFA CAN SİMİDİ
       Denizbank ile işbirliği yaparak esnafa taksitli ticari kredi imkanı tanınacağını aktaran Başkan Kaya, "Denizbank ile yapmış olduğumuz işbirliği ve kredi protokolü esnafımıza yararlı olacaktır. Bankanın sunacağı ürün ve hizmetlerden esnaflarımızın faydalanmalarını tavsiye ediyoruz. İşbirliği kapsamında üyelerimize özel 3 ay ertelemeli avantajlı faiz oranı ile taksitli ticari kredi, avantajlı komisyon oranı ile Deniz POS ve Bonus Business Kart’tan 500 TL %0 faizli 6 ay vadeli, taksitli nakit avans gibi avantajları içeren protokol imzaladık. Birlik olarak esnafımızı düşünüyoruz ve her zaman mücadele veriyoruz, Denizbank’la yaptığımız işbirliği protokolü esnafımıza hayırlı olsun” dedi.