ADSYB`YE İLK BAŞKAN ADAYI

ADSYB`YE İLK BAŞKAN ADAYI

Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği 3.olağan kongresi önce adaylar belli olmaya başladı.

         Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği 3. olağan kongresi önce adaylar belli olmaya başladı. 

         28 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği kongresinde başkan adaylığını ilk olarak  Ardahan Tunçoluk Köyü Muhtarı Hikmet Yıldız açıkladı. 

         Başkan adayı Hikmet Yıldız yaptığı açıklamada; "Sevgili dostlar bu birlik hepimizindir.Mevcut Başkan Yunus Baydar'a hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler yeni bir yönetim kadrosu ile bu göreve talibiz. Çok istekliyiz. Eski kadronun yorulduğunu, artık eski heyecanları ile çalışamadığını biliyoruz.Hizmet binasını yenileyeceğiz. Sizleri serbest veterinerlere terketmeyecek üyerlerimizin hayvanları için gerekli veteriner hekim sayısı ile çalışarak hizmet vereceğiz".dedi. 

         Açıklamasına devam eden Yıldız; "Bir şeyin çok iyi farkına varılması gerekiyor. Biz Ardahanlıyız'yiz. Yani Türkiye'de farklıyız.Hayvancılıkta bir numara olmamız gerekirken hep geri kalmışız,çünkü birliğin mevcut yönetimi hiçbir girişimde bulunmamış sadece masa başı bir birlik olmuştur.Ahırdaki hayvanının problemini çözecek hiçbir proje yapılmamış uygulanmamıştır. Bizler yeni yönetimimizle birlikte bunu gerçekleştireceğimize söz veriyoruz. Sizlerin desteğine her zaman inandım, inanmaya da devam edeceğim,hep beraber Ardahan 'ı hayvancılıkta bir numara yapmak ve çiftçimiz kalkınması için bizleri destekleyerek seçmemizi istiyoruz"dedi.