ADLİYE YETMEZ, KAYMAKAMLIĞI, HASTANEYİ DE KAPATIN!

ADLİYE YETMEZ, KAYMAKAMLIĞI, HASTANEYİ DE KAPATIN!

GAZETEMİZ YAZARI SİNAN KARAÇAY`IN YAZISI

                 Başkente 1.200 kilometre, İstanbul’a 1.600 kilometre uzak olunca, halkı İsyankâr olmayınca, yarıdan fazlası eşkıya geri kalanı da devletten bedava geçinmeyince, Vatan değince gözleri yaşarınca, Şanlı bayrağını her köşeye dikince ve yakılmasın diye başına asker dikilmeyince kıymetin olmuyor bu ülkede.

         Tarih boyunca horlanmış,dışlanmış,kaderine terk edilmiş topraklarda tüm dışlanmışlığına inat devletine ve milletine bağlı olan kendi özgürlüğünü bile kendi imkânları ile kazanan insanımıza devlet tarafından verilen birkaç hizmet de yavaş, yavaş elinden alınmaya başlandı.

         Ülkenin en doğusunda çok sıkıntılı mevsim şartlarına, yokluğa ve yoksulluğa rağmen onurlu bir şekilde gönüllü olarak sınır bekçiliği yapan insanımıza ayağına gelen nadir hizmetlerden olan adliye bile çok görüldü ve HSYK kararnamesi ile kapatılmasına karar verildi.

      İlçe yöneticilerinin ve halkının ilçeyi büyütme ve geliştirme çabası her geçen gün artarken bu kıymetli gayretlere destek olması gereken hükümetimiz tam aksine köstek olmaktadır.

          Madem Çıldır’a Adliye fazla o zaman Kaymakamlığı da kaldırın, içinde doğru dürüst peş, peşe 3 gün doktor olmayan hastaneyi de kaldırın da bizde bilelim ki bu devlet bizden vazgeçti artık.

    Ama unutmayın Devlet bizden vazgeçerse geçsin ama biz devletimizden vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz devleti yönetenler ne kadar elinin tersi ile bizi iterse itsin biz dört kolla sarılacağız devletimize elbet bir gün bizlere şefkatli kollarını açacaktır devletimiz umuduyla yaşadık, yaşayacağız.

        İstediğiniz kadar hor görün, elinizin tersiyle itin, gözünüz görmesin, kulağınız duymasın feryadımızı, İsyankâr olmamızı bekleyin, Hain olmamızı isteyin Âmâ nafile;Bizler ‘DEVLETİNİ BİZE VERDİKLERİ KADAR DEĞİL,BİZİM DEVLETİMİZE VERDİKLERİMİZ KADAR SEVENLERİZ’.

      Devletini sevmek için rüşvet isteyenlerden, devletinden alıp eşkıyaya verenlerden, gündüz halk gece terörist olanlardan, sıkışınca AHİM’e koşup devletini arkadan vuranlardan olmadık olamayız da çünkü taşıdığımız kan bunu kabul etmez, ama sizin bu insanlara yaptığınızı da Allah kabul etmez bilmiş olasınız.

       Kıymetli Büyüklerimiz Dönün bu yanlıştan, MükâfatVermek Bir Yana Dursun Ceza Vermeyin Bu Millete.

       Sevgili Hemşerilerim Sizlerde Bir olun, Birlik Olun Vermeyin Adliyemizi, Adalet Yok Belki Ama En Azından Adliyemiz Olsun………………………