KOCA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 KOCA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çıldırlı İş İnsanı Musin Koca aday adaylığını açıkladı.

      Türkiye'nin dört bir yanında İnşaat, gıda, otel, hayvancılık, tarım ve emlak üzerinde faaliyet gösteren Kocalar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Muhsin Koca, Ak Parti’den Ardahan Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri öncesi bir hayli hareketlenen siyasi arenada milletvekili olmak için başvurular tüm hızıyla devam ediyor.
      Ardahan Çıldır Aşıkşenlik (Suğara) Beldesinde Belediye Başkanlığı yapan Fezair Koca’nın başarılı oğlu, iş insanı Muhsin Koca, AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu ve şu açıklamayı yaptı: "Doğduğum, büyüdüğüm onur duyduğum topraklara hizmet etmek için bu yola çıktım. Serhat ilim Ardandan 14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde aday adayı başvurumu partimin Genel Merkezinde gerçekleştirdim. Bu kutlu davamda desteğini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkür ederim."
     Bir dönem Ankara'nın Kahraman Kazan ilçesi Belediye Meclis Üyeliği de yapan Muhsin Koca, mütevazi kişiliğiyle tanınıyor ve AK Parti camiasında değer gören ve sevilen bir isim olarak biliniyor. Bilindiği gibi, Ardahanlı iş insanı Muhsin Koca, geçtiğimiz son seçimde de memleketi Ardahan’a gelerek, ilçesi Çıldır’da seçmenlerle buluşmuş ve o dönem milletvekili adayı olanların yanı sıra parti teşkilatlarıyla partisine destek olmuştu.
MUHSİN KOCA KİMDİR?
1974 yılında Ardahan/Çıldır da doğan Muhsin Koca Lise Eğitimini Ardahan/Çıldır’da Lisans eğitimini Ukrayna Korkif İnternations / Ekonomi bölümünde tamamladı. Profesyonel iş hayatına 1997 başlayan ve Kocalar Petrol Ltd. Şti A.Ş isminde kendi firmasını kurarak ticari faaliyetlerine devam etmekte olan Muhsin Koca aynı zamanda Kahramankazan Belediyesinde Meclis üyeliği yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Koca, birçok Sosyal projeler başta olmak üzere eğitim ve yardımlaşma etkinliklerinde gönüllü olarak görev alıyor.