5 Okul, Zengin Kütüphaneye Kavuştu

5 Okul, Zengin Kütüphaneye Kavuştu

Milli Eğitim Müdürlüğü`nün SODES desteği ile hayata geçirdiği...

    Milli Eğitim Müdürlüğü'nün SODES desteği ile hayata geçirdiği 'Hem Zengin Hem Renkli Kütüphanem' projesi ile Ardahan’da 5 okul kütüphaneye kavuştu. Öğrencilerle birlikte kütüphanelerin açılış kurdelesini kesen Vali Seyfettin Azizoğlu, "Öğrencilerimiz renkli ve zengin kütüphaneler ile daha çok okuyacak, daha çok bilgi sahibi olacak." dedi.
    Vali Seyfettin Azizoğlu, proje kapsamın da 23 Şubat Ilkokulu ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde kurulan renkli ve zengin kütüphanelerin açılış törenine katıldı. Öğrencilerle birlikte kütüphanelerin açılış kurdelesini kesen Vali Seyfettin Azizoğlu, "Kurulan kütüphaneler ile Ardahan’da öğrencilerimiz güncel kitaplara daha kolay ulaşabilecek ve derslerinde bu kitaplardan edindikleri bilgileri kaynak olarak kullanabilecekler. Böylece öğrencilerimiz bilgiye daha çabuk ulaşmış olacaklar. Bu güne geldiğimizde okullarımızda kütüphaneler kuruluyor ve bu kütüphaneler zenginleştiriliyor. Ardahan için bu çok önemlidir. 2013 yılından bu zamana kadar kütüphanelerimizde 28 bin kitap yerini aldı. Kütüphane projelerimiz bundan sonra da devam edecek ve kısa süre içerisinde bütün okullarımız zengin kütüphaneye kavuşacak." diye konuştu.
    Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ile birlikte açılışını yaptığı kütüphaneleri de gezen Vali Azizoğlu, öğrencilerle birlikte kitap okudu. Vali Azizoğlu kütüphaneler hakkında öğrencilerle sohbet etti.