5. BULUŞMA ARDAHAN'DA GERÇEKLEŞTİ

5. BULUŞMA ARDAHAN

Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları, Ardahan’da gerçekleştirildi.

        Ankara merkezli Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları, Ardahan’da gerçekleştirildi. Ardahan Kültür Turizm Müdürü Uğur Dede’nin liderliğinde gerçekleşen etkinlikte, birçok gazete ve ajansın kültür sanat muhabirleri bir araya geldi.

        Etkinlik kapsamında Ardahan’ın zengin tarihi ve turistik değerleri detaylı bir şekilde tanıtıldı. Damal Bebek evi, Ardahan Kongreleri ve Kongre Binası, Ardahan Kalesi, Ardahan Şehir Merkezi, Çıldır Gölü, Çıldır Aktaş Gölü, Gürcistan Sınırı, Mozeret Tepesi’nde Karaçay Kanyonu ve Şeytan Kalesi Seyri gibi önemli noktalar ziyaret edilerek katılımcılara tanıtıldı. Ayrıca Damal ilçesindeki Seyitoren Köyü’nde bulunan Atatürk Silueti Seyri etkinliği de programın ilgi çeken bölümlerinden biriydi.

         Bu etkinlikle birlikte Ardahan’ın doğal güzellikleri ve kültürel mirası ulusal basın ve medya temsilcileri aracılığıyla geniş kitlelere tanıtılmış oldu. Ardahan Kültür Turizm Müdürü Uğur Dede, etkinliğin başarılı geçtiğini ve katılımcılara Ardahan’ı yakından tanıma fırsatı sunduklarını belirtti. Katılımcılar ise Ardahan’ın keşfedilmeyi bekleyen zenginliklerini daha yakından görebilmenin memnuniyetini dile getirdiler.