40 YATAKTAN 50 YATAĞA ÇIKARILDI

40 YATAKTAN 50 YATAĞA ÇIKARILDI

Devlet Hastanesi..

   Göle ilçesinde yüklenici firmaların sık sık değişmesi nedeniyle yıllardır tamamlanamayan Devlet Hastanesinin inşaatı geçtiğimiz ocak ayında biterek faaliyete başladı.

    İki yıl önce açılması planlanan ve işi alan müteahhit firmaların sık sık değişmesi dolayısıyla bir türlü inşaatı bitmeyen Devlet Hastanesi ocak ayında Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay´ın girişimleri ve gayretleri sonucu tamamlanarak hizmete başlamıştı.

   Hastaları kabul eden Kars yolu üzerindeki devlet hastanesinin hizmete başlaması Gölelileri sevindirirken, kısa bir süre önce hastaneye çeşitli branşlarda doktorlar atanmıştı. Daha önce 40 yataklı olan Devlet Hastanesi 50 yataklı statüye kavuşturuldu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, hastanenin 50 yataklı statüye kavuştuğunu açıkladı.

   Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay´ın çabaları ile Ameliyathanesi halkın hizmetine açılan ilk ameliyathanesini yapan Göle Devlet Hastanesi 50 kişilik statüye kavuştu.

    Vekil Atalay hizmeti bu sözlerle duyurdu : "Müjde.. 40 yataklı olarak hizmete başlamış olan Göle Devlet Hastanemiz 50 yataklı bir statüye kavuşturuldu. Hayırlı olsun."