www.cildirgoyce.com

3 ŞUBAT´TA AÇILIYOR

3 ŞUBAT´TA AÇILIYOR

Ardahan Valisi Mehmet Emin...

    Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürüttüğü, ?Ardahan Yalnızçam´da Kış Turizmi Altyapısını Geliştirme Projesi? kapsamında inşası tamamlanan telesiyej hattı ve kayak pistinin açılışına tüm vatandaşları davet etti.

       Vali Bilmez, ?Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın yürüttüğü, ?Ardahan Yalnızçam´da Kış Turizmi Altyapısını Geliştirme Projesi? kapsamında inşası tamamlanan telesiyej hattı ve kayak pistinin açılışı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak´ın katılımları ile 03 Şubat 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olup, yapılacak olan açılış törenine, Ardahan´da ve Ardahan dışında yaşayan hemşehrilerimiz, Ardahanlı iş adamları, siyasi parti, federasyon ve derneklerin temsilcileri davetlidir.
      Açılışın ardından ayrıca, Bakanlarımızın öncülüğünde, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, STK´lar, iş adamları ve basın mensuplarının katılımı ile Gündoğdu Düğün Salonunda yemekli istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecektir? dedi.